Bästa vegetariska restaurangerna stockholm

Här är en topplista bästa vegetariska restaurangerna i Stockholm


Hermans: Hermans är en ikonisk vegetarisk restaurang med fantastisk utsikt över Stockholm. De erbjuder en bred variation av färgstarka och smakrika rätter som tillagas med ekologiska och hållbara råvaror. Deras populära buffé med både varma och kalla alternativ är ett måste.


Chutney: Chutney är känd för sina autentiska och läckra indiska vegetariska rätter. Deras menyer är fyllda med spännande kryddor och smaker som tar dig på en kulinarisk resa till Indien. Missa inte deras dosas och curryrätter.


Falafelbaren: Om du är sugen på läckra och autentiska falafelrätter är Falafelbaren det perfekta valet. Deras falafel är krispig på utsidan och mjuk på insidan, och serveras med ett brett utbud av färska grönsaker och såser.


Holy Greens: Holy Greens är känt för sina fräscha och näringsrika sallader och bowls. Du kan välja mellan deras färdiga sallader eller skapa din egen med ett brett utbud av grönsaker, proteiner och dressingar.


K-Märkt: K-Märkt är en vegetarisk och vegansk restaurang med en inriktning på ekologiska och närproducerade råvaror. Deras meny är inspirerad av det svenska köket och erbjuder smakfulla och välgjorda rätter.


Växthuset: Växthuset är en restaurang som fokuserar på gröna och ekologiska råvaror. Deras rätter är vackert presenterade och smakar fantastiskt. Missa inte deras veganska dessertalternativ.


Vegan/Vegetrian Restaurant Hermitage


Mahalo på Södermalm - Hälsosam och läcker mat för alla smaker. Ett varierat utbud av frukost, lunch och middagsrätter samt goda smoothies och juicer. Perfekt för alla som vill njuta av god mat som är både hälsosam och välsmakande.


Urban Deli erbjuder ett fantastiskt utbud av vegetariska alternativ som tilltalar alla smaker. Med fräscha och kreativa rätter får du möjlighet att njuta av välsmakande vegetariska rätter som inte kompromissar med smak eller kvalitet. Perfekt för både vegetarianer och alla som vill utforska spännande vegetariska alternativ.


Pepstop! Här kan du njuta av god och hälsosam växtbaserad mat utan komplikationer. Med en passion för rena och ekologiska ingredienser serverar de 100% veganska rätter som är glutenfria och utan tillsatser. Från juicer och smoothies till färdiga cleanse-paket och handgjorda maträtter - Pepstop erbjuder en meny full av näringsrika alternativ. Utforska deras Matchabar och det breda utbudet av hälsosamma läckerheter.


Dessa vegetariska restauranger i Stockholm erbjuder en bred variation av matupplevelser, från traditionell indisk och asiatisk mat till moderna och kreativa rätter. Oavsett vilken restaurang du väljer att besöka kommer du att njuta av välsmakande vegetariska rätter som framhäver grönsakernas fantastiska smaker.