Blecktornskällaren

Adress: Ringvägen 147, 116 61 Stockholm

Telefon: 08-641 09 78

Fotograf Guide To Stockholm, Simon Blomqvist

Njut av Fantastiska Rätter på Blecktornskällaren: Från Toast Skagen till Oxfilépasta

Vi på Guide To Stockholm hade förmånen att besöka Blecktornskällaren och vi kan med glädje säga att det var en fantastisk upplevelse. Blecktornskällaren är en trevlig restaurang belägen i hjärtat av Stockholm. Redan vid ankomsten möttes vi av den trevliga ägaren som skapade en välkomnande atmosfär för middagen.

Vi hade förmånen att prova flera rätter från deras varierade meny. För att starta kvällen valde vi toast skagen och vitlöksbröd som förrätter. Toast skagen var smakrik med generösa portioner av räkor och en krämig sås. Vitlöksbrödet hade en underbar smak av vitlök som kompletterade andra smaker på tallriken.

Som huvudrätter valde vi grillbiff och oxfilépasta. Grillbiffen var väl tillagad och saftig, serverad med smakrika tillbehör som pommes och grönsaker. Oxfilépastan var enastående med krämig sås och mört kött som smälte i munnen. Det var verkligen en höjdpunkt av smaker och konsistenser.

Servicen på Blecktornskällaren var professionell och vänlig. Personalen var kunnig och hjälpsam med att rekommendera rätter och svara på frågor. Vi kände oss väl omhändertagna under hela besöket.

Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera Blecktornskällaren till alla som söker en smakrik och trevlig matupplevelse i Stockholm. Med deras välsmakande rätter och professionella service är det en restaurang som verkligen imponerar.

Blecktornskällaren meny finns på 

https://blecktornskallaren.se/meny/