Persisk Catering

Persisk Catering med Erfarenhet av Persisk Kol Grill

Persisk Catering med Erfarenhet av Persisk Kol Grill för Minst 100 Personer

Vår cateringtjänst erbjuder en autentisk persisk matupplevelse med fokus på erfarenheten av Persisk Kol Grill. Med lång erfarenhet av att leverera läckra rätter som Kobideh, Joje, Ghormeh Sabzi och Aubergine Gryta är vi specialiserade på att skapa smakrika stunder för stora sällskap.

Vår dedikerade personal strävar alltid efter att skapa minnesvärda ögonblick genom att erbjuda utsökt mat och förstklassig service. Vi har anpassat vår cateringtjänst för att passa evenemang med minst 100 personer och garanterar en smakupplevelse som imponerar på alla.

Våra persiska kolgrillrätter är mångsidiga och tilltalar alla smaker, inklusive köttälskare, kycklingentusiaster och de som föredrar vegetariska alternativ. Vår cateringtjänst är perfekt för att förgylla stora evenemang som företagsluncher, privata fester eller andra speciella tillfällen.

Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och önskemål när det gäller catering för minst 100 personer. Vi är redo att skräddarsy vårt erbjudande för att säkerställa att din stora sammankomst blir en smakupplevelse utöver det vanliga. Gör ditt nästa evenemang minnesvärt med vår autentiska persiska mat och professionella cateringtjänst.

Leverans kan ske till Stockholm, Göteborg och andraa städer, min order är 100 personer. 

Boka via info@guidetostockholm.se

Skapa Minnesvärda Ögonblick: Perfekt Festlokal, Professionell Fotografering och Autentisk Persisk Catering för Stora Evenemang!

Vi förstår att större evenemang kräver mer än bara god mat. Därför kan vi hjälpa till med att hitta den perfekta festlokalen för din fest och ordna professionell fotografering för att föreviga de speciella ögonblicken.

Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och önskemål när det gäller catering för minst 100 personer samt bokning av festlokal och fotografering. Vi är redo att skräddarsy vårt erbjudande för att göra ditt evenemang komplett och minnesvärt. Gör din fest extra speciell med vår autentiska persiska mat och fullständiga evenemangsservice.

Boka via info@guidetostockholm.se