ABBA THE MUSEUM

Walk In. Dance Out

ABBA The Museum är mer än ett vanligt museum. Här hittar du självklart medlemmarnas kläder, guldskivor, originalprylar, memorabilia och mycket mer, men hos oss är Du en viktig del av upplevelsen!


Vi vill att du ska få uppleva känslan av att vara den femte medlemmen i ABBA. Att se hur du klär i deras legendariska scenkostymer (virtuellt), sjunga i Polarstudion och kliva upp på scenen tillsammans med bandet.


Det finns så mycket att uppleva här… you’ll be having the time of your life!

HISTORIEN OM ABBA

Berättelsen om Björn, Benny, Frida och Agnetha och deras liv startar hos oss redan när de är barn. Hur såg deras liv ut som små, var och när kom musiken in i deras liv, hur möttes de och hur kom gruppen ABBA till. Allt detta kan du se, läsa och titta på genom att gå i ABBAs fotspår.


Alla föremål vi har finns inlagda i uppbyggda miljöer som är kopior av de riktiga platserna ABBA vistades i under sin karriär.

Ett tips är att välja till vår audioguide där de fyra medlemmarna själva berättar historien om deras liv. Då kommer du så nära den sanna historien som det går genom deras egna röster och ord.

ABBA The Museum

FOLK BEHÖVER KÄRLEK

Alla är välkomna till ABBA The Museum oavsett vem du är eller vem du älskar.

Människor behöver kärlek

Kontakt till ABBA The Museum

info@abbathemuseum.com

Karta till ABBA The Museum