Sten Sture

En Omsorgsfull Smakresa: Recension av Restaurang Café Sten Sture

Restaurang Café Sten Sture är definitivt en pärla i Stockholms restaurangscen. Vi på Guide To Stockholm hade en fantastisk upplevelse när vi besökte dem nyligen.


Vi började vår måltid med deras hemlagade köttbullar och stekt strömming. Simon kunde knappt få nog av den krispiga strömmingen, medan Glenn förälskade sig i köttbullarna. Kombinationen av traditionella svenska rätter tillagade med kärlek och omsorg verkligen satte tonen för en underbar måltid.


Vinvalet var utmärkt och kompletterade maten perfekt. Dessutom var deras iskaffe otroligt uppfriskande och en perfekt följeslagare till måltiden. För att toppa av allt serverades en ljuvlig chokladboll till efterrätt, vilket var pricken över i:et för en redan minnesvärd måltid.


Vi måste också hylla Gabriel för den fantastiska servicen. Hans vänlighet och uppmärksamhet gjorde verkligen vår upplevelse ännu bättre.


Sammanfattningsvis är vi mer än nöjda med vår tid på Restaurang Café Sten Sture och med den enastående servicen från Gabriel. Utan tvekan förtjänar de en plats på vår lista över Stockholms bästa restauranger, och vi ser fram emot att återvända för att njuta av deras utsökta mat och gästfrihet igen. Tack för en minnesvärd upplevelse!

Boka bord länk:
https://stensture.ehl.nu/booking.php 

Bekräfta med restaurangen era bokningar.