The Border Södermalm

Recension av The Border på Södermalm 2023-05-17 - En kulinarisk resa genom två världar

The Border imponerar med sin tydliga uppdelning av två världar - Amerika och Mexiko. På den ena sidan finner man det amerikanska kökets mäktighet med sina äkta hamburgare, medan den andra sidan lockar med autentiska mexikanska burritos som är värda att återvända till gång efter gång.

I köket på The Border serveras svenskt kött, närmare bestämt högrev från Bjursund utanför Västervik. Varje dag malas köttet till riktiga hamburgare i restaurangen. Brödet kommer från ett lokalt bageri, vilket förhöjer smaken ytterligare.

På The Border kan du förvänta dig en kulinarisk upplevelse med spännande smaker. Här får du möjligheten att smaka på autentiska amerikanska och mexikanska rätter som är tillagade med omsorg och noggrant utvalda ingredienser. Varje tugga är en resa genom smaker och kulturer, och maten är fylld av smakrika överraskningar.

Alla såser på The Border är naturligtvis hemmagjorda och influenserna kommer från våra resor i USA och Mexiko. Här får du uppleva äkta smaker och känna atmosfären från båda länderna.

Besök The Border och ge dig själv möjligheten att ta en kulinarisk resa genom Amerika och Mexiko på samma gång. Njut av god mat med spännande smaker och upplev en gastronomisk upplevelse du sent kommer att glömma.

Upptäck ett urval av färska och hemlagade såser på The Border

På The Border strävar vi efter att erbjuda dig en autentisk smakupplevelse, och våra såser är inget undantag. Vi tar stolthet i att tillverka våra egna salsa och dressingar från grunden, vilket ger en unik och smakrik känsla till våra rätter. För att säkerställa att smaken är på topp använder vi oss av dagsfärska ingredienser i vår Pico de Gallo och guacamole.

När du besöker oss på The Border kan du vara säker på att varje tugga är full av färskhet och kvalitet. Våra dagsfärska såser kompletterar våra rätter perfekt och ger en extra dimension av smak och njutning till din måltid.

Så oavsett om du är sugen på en härlig salsa att doppa dina tortillachips i eller en krämig dressing för att förhöja smaken på din favoritburgare, kommer våra dagsfärska såser att imponera på dina smaklökar.

Besök The Border och låt oss ta dig med på en kulinarisk resa med våra färska och hemlagade såser. Vi är säkra på att du kommer att uppskatta kvaliteten och smaken som våra såser tillför till våra rätter.

Utsökt svenskt kött - Smakupplevelse på The Border

På The Border serverar vi endast utvalda nötdetaljer från svenska gårdar som Hornsbergs Slott, Bjursunds Säteri och Snällebo gård. Våra köttraserna, Black Angus och Hereford, föds upp under stressfria förhållanden, vilket bidrar till den utsökta smaken på våra rätter. Hos oss kan du njuta av högkvalitativt kött från svenska gårdar på The Border!

Kvalitetsbröd från Bröd & Salt - Perfekt matchning till våra hamburgare på The Border

På The Border använder vi Bröd & Salts kvalitetsbröd till våra hamburgare. Brödet bakas med omsorgsfullt utvalda råvaror och utan onödiga tillsatser. Vi kombinerar havre, vetemjöl och potatisflingor för en balanserad smak och textur. Med äkta smör får brödet en rik och naturlig smak. På The Border får du inte bara läckra hamburgare, utan även bröd av hög kvalitet från Bröd & Salt.

Hitta till The Border

Kungsholmen

Hantverkargatan 36

08-650 32 14

Mån-Sön 11-22


Skanstull

Rutger Fuchsgatan 3

08-452 28 07

Mån-Sön 11-22


Birkastaden

Norrbackagatan 30

08-312590

Mån-Sön 11-22