South Quay 13
Thai food

Thai Food på South Quay 13: En Smakupplevelse Utöver Det Vanliga!
Recension av Thai Food på South Quay 13: 2023-07-22

Jag och mitt sällskap hade nöjet att besöka Thai Food - South Quay 13, en restaurang och hotellbåt nära Slussen. Vår upplevelse på denna plats var inget mindre än fantastiskt! Vi fick verkligen smaka på Thailändsk mat när den är som bäst, och upplevelsen var minnesvärd från början till slut.

Vi började med att prova flera klassiska thailändska rätter, inklusive den populära Pad Thai som var otroligt smakrik och perfekt balanserad. Fisken var otroligt färsk och tillagad på ett sätt som framhävde dess naturliga smaker. Fiskkakorna var krispiga och välkryddade, och vi älskade de olika dipp-såserna som serverades till dem.

Grön curry  var en av höjdpunkterna i vår måltid. Den krämiga och kryddiga gröna curryn var full av smak och precis så som vi älskar den.

Efter de utsökta huvudrätterna ville vi förstås inte missa de lockande efterrätterna. Friterad banan och bananspliten var ljuvliga, och vaniljglassen med chokladsås var en underbar avslutning på måltiden. Mango sorbeten med riktiga bitar av mango och hallonsorbeten som var frisk och uppfriskande, var definitivt höjdpunkterna för våra smaklökar.

Atmosfären inne i restaurangen var mysig och inbjudande, och det var trevligt att svalka oss med de utsökta drinkarna som erbjuds. Men det var verkligen något alldeles extra att sitta ute och njuta av solen med den vackra utsikten över vattnet och stadshuset. Det var en unik och förtrollande upplevelse som gjorde hela besöket ännu mer minnesvärt.

Servicen var utmärkt, och personalen var mycket vänlig och hjälpsam. De fick oss verkligen att känna oss som hemma och gjorde hela besöket till en trevlig och avkopplande upplevelse.

Vi vill också tacka alla modeller som var med på restaurangen och som vi fick fotografera, med och utan mat. Detta var en extra rolig och oväntad touch som verkligen bidrog till att göra denna dag till en toppendag.

Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Thai Food på South Quay 13 till alla som älskar genuin och välsmakande thailändsk mat. Med deras utsökta mat, vänliga personal och fantastiska utsikt, är detta verkligen en restaurangupplevelse utöver det vanliga. Vi ser fram emot att besöka dem igen i framtiden!