Gastrotek Zink

En smakrik och trevlig matupplevelse på Gastrotek Zinks 

Vi hade en fantastisk upplevelse på Gastrotek Zinks genom Guidetostockholm.se. Maten var läcker och servicen var bra. Restaurangen är vackert belägen på Grev Turegatan 20 med en trevlig uteservering.

Vi började med förrätterna Prosciutto med Cantaloupemelon och Burrata med grillad vattenmelon och youghurtdressing, och båda var smakfulla och välkomponerade.

Våra huvudrätter, Grillad lammkotlett med potatispuré, rostad körsbärstomater, sauterad broccolini och rosmarinsmör, samt Grillad ryggbiff med pommes frites, rödvinssås och bearnaisesås, var otroligt goda och tillfredsställande.

Avslutningsvis fick vi smaka på Zink Smash med färska jordgubbar, vaniljkräm, maräng och kolasås med jordgubb- och basilikasorbet, samt Rabarber med citroncrumble, jordgubbar och vaniljglass. Efterrätterna var läckra och gav en perfekt avslutning på måltiden.

Restaurangen Gastrotek Zink är känt för sin grillmat och deras matfilosofi fokuserar på matglädje, tradition, kvalitet och enkelhet. Köksmästare Mike Ostapkowicz och hans team levererar mat av högsta kvalitet och låter råvarorna tala för sig själva. Menyn inspireras av olika regioner som Baskien i Spanien, Toscanas kullar, Provences matkultur och kusterna vid San Fransisco.

De använder mycket grönsaker och föredrar kött från svenska bönder. De mognar köttet själva och väljer noggrant ut charkuterierna från utvalda gårdar i Spanien, Italien och Frankrike.

Vi kände oss verkligen välkomna och njöt av den okomplicerade atmosfären på restaurangen. Sammantaget rekommenderar vi Gastrotek Zinks genom Guidetostockholm.se för en smakrik och trevlig matupplevelse.

Gastrotek Zink

Grev Turegatan 20

Tel: 08-684 238 01


För bokning eller frågor, maila:

reservation@gastrotekzink.se