Brisket & Friends BBQ Södermalm

Recension: Brisket & Friends BBQ Södermalm - Galet Bra Kött och Smakrika Såser!

Vårt besök på Brisket & Friends BBQ på Södermalm var en riktig smakfest. Deras kött var otroligt bra och deras såser var fulla av smak.

Köttet var helt enkelt galet bra! Varje tugga var en fröjd för smaklökarna. Det var mört, saftigt och fullt av smak - precis vad man förväntar sig av en riktigt bra BBQ-upplevelse. Oavsett om det var brisket, korv eller pulled pork, var varje bit en ren njutning.

Såserna var en perfekt komplettering till köttet. De var välsmakande och rika på smak, och de lyfte verkligen fram smakerna i köttet. Det var en riktig explosion av smaker som kompletterade varje tugga på bästa sätt.

Restaurangens atmosfär var avslappnad och inbjudande, och personalen var vänlig och kunnig. De gjorde verkligen sitt bästa för att säkerställa att vi hade en trevlig upplevelse.

Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera Brisket & Friends BBQ på Södermalm till alla köttälskare och BBQ-entusiaster. Deras kött är av högsta kvalitet och deras såser är fulla av smak. Besök dem för en smakfest som du sent kommer att glömma!

Betyg: 4,7/5 i smakupplevelse på köttet, (högsta hittills i år den 27 e juni 2023).