Skräddarsydda Libanesiska Julbord för Festen - Libanesisk Julbord Catering

Välkommen till Libanesisk Julbord Catering


Upptäck smakerna av Libanon i ditt julbord i år!


Julen är en tid för festligheter och god mat, och vad kunde vara bättre än att introducera en unik twist till din traditionsenliga julmiddag? Med Libanesisk Julbord Catering kan du och dina gäster njuta av en smakfull och färgstark julmiddag som kommer att skapa minnen för livet.


Varför välja Libanesisk Julbord Catering?


1. Spännande och unika smaker: Libanesisk mat är känd för sina rika smaker, kryddor och färska ingredienser. Våra kockar använder traditionella recept och högkvalitativa råvaror för att skapa en autentisk upplevelse.


2. Hälsosam och mångsidig mat: Libanesisk mat är känd för att vara hälsosam och näringsrik. Med en mängd olika rätter, inklusive vegetariska och veganska alternativ, kan du vara säker på att alla dina gäster kommer att hitta något de älskar.


3. Unik presentation: Vi fokuserar inte bara på smak utan även på presentationen av maten. Våra rätter är vackert arrangerade och serverade för att ge din julmiddag en extra touch av elegans.


Vad ingår i vårt libanesiska julbord?


1. Mezze: Börja din julmiddag med en mångfald av smårätter som hummus, baba ghanoush, tabbouleh, falafel, och mycket mer. Dessa delikatesser är perfekta för att dela och skapa en social atmosfär vid ditt julbord.


2. Grillat: Libanesisk grillad mat är en höjdpunkt. Välj från en mängd olika kött- och grönsaksspett, inklusive lamm, kyckling, och halloumiost.


3. Huvudrätter: Vår julmiddag inkluderar huvudrätter som saffranskyckling, lammtagine, och vegetarisk moussaka. Dessa rätter är hjärtliga och fylliga, perfekta för att hålla dina gäster mätta och nöjda.


4. Sötsaker: Avsluta måltiden med libanesiska sötsaker som baklava, ma'amoul och atayef. Dessa efterrätter är kända för sin sötma och smörighet.


Skapa din egen upplevelse


Vi förstår att varje julbord är unikt, och därför erbjuder vi anpassningsbara alternativ. Du kan välja från vårt befintliga utbud av rätter eller samarbeta med vårt team för att skapa en anpassad meny som passar dina preferenser och behov.


Hållbarhet och kvalitet


Vi strävar efter att använda lokala och hållbara råvaror så mycket som möjligt för att säkerställa både kvalitet och miljömedvetenhet i våra rätter. Vi tar vårt ansvar för samhället och planeten på allvar.


Kontakta oss på email så hjälper vi dig med att boka Julbord.

Låt våra duktiga restauranger ta hand om matlagningen och serveringen så att du kan njuta av din jul med dina nära och kära. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd offert för din libanesiska julbordscatering. Låt oss tillsammans skapa en minnesvärd och smakfull julmiddag!

Boka via info@guidetostockholm.se 

Se också Bäst catering i Stockholm