Eatnam

Guide To Stockholm och några vänner besökte nyligen restaurangen EATNAM på Birger Jarlsgatan 36, 114 29 Stockholm.

EATNAM är en plats där maten står i centrum och där besökarna kan uppleva autentiska vietnamesiska smaker. I Vietnam är mat en central del av kulturen och det finns möjlighet att äta gott under alla dygnets timmar, särskilt på gatorna. På EATNAM delar de med sig av sina favoriträtter som deras mormor tillagade i södra delarna av Saigon.

Restaurangen erbjuder en varierad meny med rätter som innehåller färska örter, fisksås, nudlar och buljonger, vilka är typiska ingredienser i det vietnamesiska köket. Besökarna kan njuta av smakrika Pho (nudelsoppa), Goi coun (färska vårrullar) och bun ba xao (nudelsallad), bland annat.

EATNAM hälsar alla välkomna att uppleva den genuina smaken av Vietnam i hjärtat av Stockholm. Ta del av deras läckra matupplevelser och njut av de autentiska rätterna som serveras.

Välkommen till EATNAM och få en smakupplevelse utöver det vanliga!

Vänliga hälsningar,

Guide To Stockholm och vännerna

Jag åt rätten "Cari ga Saigon" på EATNAM nr 11. Det var en gul curry på sydvietnamesiskt vis med ris och baguette, tillagad med tofu. Denna rätt går också att få med kyckling. Jag måste säga att maten var fantastiskt god! Smakerna var välbalanserade och curryn hade en härlig kryddighet. Det var en njutning att äta denna rätt, och jag kan verkligen rekommendera den till alla som besöker EATNAM. Priset, 175 kr, var också mycket rimligt för den kvalitet och smakupplevelse jag fick. Vänliga hälsningar, Simon Blomqvist på  Guide To Stockholm.