RAMBLAS TAPAS & BAR

Recension RAMBLAS TAPAS & BAR i Stockholm:

Nyligen besökte vi RAMBLAS TAPAS & BAR i Stockholm och fick uppleva en smakrik resa genom deras variation av tapas och små rätter. Atmosfären på restaurangen var livlig och inbjudande, med en charmig spansk touch som genomsyrade hela upplevelsen.

Vi började vår måltid med deras "Queso de Cabra Fritto", en förförisk rätt bestående av friterad getost serverad med en uppfriskande rödbetssallad och krispiga, friterade rosmarinkvistar. Kombinationen av den krämiga getosten och den knapriga texturen från rosmarinen skapade en intressant kontrast som verkligen imponerade på våra smaklökar.

"Pulled Pork" var en annan höjdpunkt på menyn. Den ömt smälta fläsken, tillsammans med den syrliga picklade rödlöken, koriandern och den krämiga aiolin, skapade en balanserad och välkomponerad smakprofil. Det var en modern twist på en traditionell favorit.

"Entrecôte Tapas" visade upp kvaliteten på köttet på RAMBLAS. Perfekt tillagad och smakfull, den serverades med precision och ackompanjerades av några aptitretande sidor som kompletterade den huvudsakliga smaken på en imponerande nivå.

"Burrata" var en annan höjdpunkt. Den krämiga osten kombinerad med cocktailtomater och krispiga krutonger skapade en underbar textur- och smakkombination. Det var en frisk och läcker rätt som verkligen gjorde intryck.

Vi kunde inte motstå att prova deras "Hamburguesa" och "Råbiff Tartar". Hamburgaren var saftig och välkryddad medan råbiffen var elegant presenterad och smakade utsökt. Dessa rätter visade på RAMBLAS förmåga att även lyckas med internationella favoriter.

Vi avslutade vår måltid med en korg "Patatas Bravas" tillsammans med både brava-sås och aioli. De friterade potatisarna var krispiga och perfekt kryddade, och såserna tillförde en extra dimension av smak.

Sammanfattningsvis, RAMBLAS TAPAS & BAR erbjöd oss en minnesvärd matupplevelse. Deras kreativa och välsmakande tapasrätter visade på en gedigen förståelse för balansen mellan smaker och texturer. Kombinationen av traditionella spanska influenser med moderna twists gjorde detta till ett besök som verkligen stack ut. Vi rekommenderar definitivt detta ställe till alla som letar efter en autentisk och spännande tapasupplevelse i hjärtat av Stockholm.