Jul och Nyårs catering

Upptäck en Smakrik Jul och Nyårs Catering med Le Beirut – 10 Varma och Kalla Meza + Grillmix för Endast 279:- Per Person!

Le Beirut bjuder in dig att förgylla dina festligheter under jul och nyår med en enastående cateringupplevelse. Utforska en kulinarisk resa genom Libanons smaker, där varma och kalla meza kombineras med en generös grillmix, allt till det förmånliga priset av 279:- per person.

Denna exklusiva jul- och nyårsupplevelse är skräddarsydd för att tillfredsställa dina sinnens alla krav. De 10 olika varma och kalla meza rymmer en imponerande mångfald av smaker, från kryddig hummus och len babaganoush till krispiga falafel och saftiga kötträtter. Varje tugga tar dig med på en resa genom Medelhavets rika kulinariska arv.

Den generösa grillmixen är kronan på verket och erbjuder en palett av läckra rätter, perfekt tillagade för att tillfredsställa köttälskare och vegetarier alike. Grilla får en helt ny betydelse med saftiga köttbitar, grillade grönsaker och en explosion av smaker i varje munfull. Le Beirut tar matlagningen till en ny nivå och skapar en autentisk libanesisk upplevelse där varje detalj är noggrant utvald för att tillfredsställa de mest kräsna gommar.

Priset på 279:- per person gör detta till ett överkomligt alternativ för att dela smakfulla stunder med nära och kära under jul och nyår. Le Beirut strävar efter att erbjuda en cateringupplevelse som går utöver förväntningarna, där maten inte bara är närande utan även en resa genom kulturella smaker och traditioner.

För att göra din beställning eller för att få mer information, kontakta Le Beirut på telefonnummer 08 710 80 50 eller via e-post på info@lebeirut.se. Låt julen och det nya året fyllas med smakrika minnen och låt Le Beirut vara din kulinariska värd under dessa festliga dagar.