Tellus Pizza 

2023-05-04

Recension av Tellus Pizza - En smakfull upplevelse i en rymlig och ljus restaurang

GuideTOStockholm.se besökte nyligen Tellus Pizza och hade en underbar upplevelse. Restaurangen erbjuder en rymlig och ljus matsal, vilket skapar en trevlig atmosfär för gästerna.

Maten på Tellus Pizza var verkligen god. Från deras perfekt bakade pizzor med smakrika toppings till deras läckra pastarätter, var varje tugga en njutning för smaklökarna. Ingredienserna var färska och smakerna välbalanserade, vilket visade på kockarnas skicklighet och hängivenhet.

Utöver den utsökta maten var servicen på Tellus Pizza bra. Personalen var uppmärksam, vänlig och effektiv, och såg till att gästerna kände sig välkomna och omhändertagna under hela sin restaurangupplevelse. Oavsett om det handlade om att rekommendera rätter eller tillmötesgå speciella önskemål, var servicen förstklassig.

Sammanfattningsvis erbjuder Tellus Pizza en fantastisk kulinarisk upplevelse. Med sin läckra mat, varma gästfrihet och den inbjudande atmosfären i deras rymliga och ljusa restaurang, är det ett måste för pizzälskare och alla som söker en härlig matupplevelse i Stockholm.

Välkommen till Tellus Pizza - den ultimata destinationen för pizzälskare! 

Hos oss kan du njuta av välsmakande pizzor med generösa och smakrika fyllningar. Vår restaurangmiljö är inbjudande och trevlig, vilket gör oss till den perfekta mötesplatsen för alla.

Om du är i farten och inte har tid att vänta medan din mat lagas, behöver du inte oroa dig. Ring oss på 08-645 58 20 för att enkelt göra din beställning och snabbt hämta upp den färdiga maten.

Vi på Tellus Pizza ser fram emot att få ta emot er och ge er en oförglömlig pizzupplevelse! Välkomna!

Om Tellus Pizza!

 Upplev den enastående smaken på Tellus Pizza!

Välkommen till Tellus Pizza - din destination för fantastiska pizzor i Midsommarkransen! Beläget mitt emot Tellus Bio, har vi rykte om oss att erbjuda storslagna och kvalitativa pizzor som får smaklökarna att dansa av glädje.

Vår passion för matlagning genomsyrar allt vi gör. Med noggrant utvalda råvaror och beprövade recept säkerställer vi att varje tugga är en smaksensation. Oavsett om du föredrar klassiker som Capricciosa och Margarita eller vill utforska våra egna unika skapelser, så finner du ett generöst utbud att välja mellan.

Men vi är inte bara stolta över våra pizzor - vårt matutbud sträcker sig långt bortom pizzakartan. Våra pasta-, sallads-, kebab- och hamburgerrätter är lika smakrika och omsorgsfullt tillagade. Hos oss är variationen lika stor som smakerna.

Vår service är lika viktig som vår matlagning. Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen varje gång du besöker oss. Vår passionerade personal är här för att se till att du blir väl omhändertagen och att din måltid blir en minnesvärd upplevelse.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Tellus Pizza, där god smak och kvalitet står i centrum. Ta med familjen, vännerna eller kollegorna - vi ser fram emot att ge er en smakupplevelse ni sent kommer att glömma.

Varmt välkomna till oss!

Hälsningar,

Personalen på Tellus Pizza

Hitta till Tellus Pizza

Vattenledningsv. 57, Midsommarkransen

(Mittemot Tellus Bio)


info@telluspizza.com

08 -645 58 20

Öppettider: Måndag - Söndag 10:30 - 21:30