Tre Indier Södermalm

Vi hade nyligen förmånen att besöka Tre Indier på Södermalm i Stockholm och vi måste säga att vi blev glatt överraskade av den fantastiska maten och atmosfären. Restaurangen drivs av en familj som har en passion för matlagning och det märks verkligen i maten som serveras.

Vi provade några av de klassiska indiska rätterna och var imponerade av de olika smakerna och kryddorna som användes. Det nybakade naanbröden från tandoriugnen var helt underbara. Dessutom hade de ett fantastiskt utbud av indiska ölsorter att välja mellan.

Men det som verkligen stod ut för oss var det bedårande goda indiska vinet som vi hade till maten. Det var verkligen en unik och välsmakande upplevelse.

Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera Tre Indier till alla som vill ha en autentisk indisk matupplevelse i Stockholm. Maten är fantastisk, atmosfären är härlig och servicen är utmärkt. Vi ser fram emot att besöka Tre Indier igen och prova fler av deras spännande rätter.

Titta på videon från vårt besök på restaurangen.

Vi vill återigen tacka Tre Indier för den fantastiska maten och den utmärkta servicen som vi fick uppleva under vårt senaste besök. Era duktiga kockar och personal gjorde verkligen allt för att ge oss en minnesvärd upplevelse. Vi uppskattar verkligen ert engagemang och dedikation till att erbjuda Stockholmare den bästa indiska maten!

Tre Indier

Indisk restaurang med klassiska rätter och uteservering - smaka på kryddorna från Indien! På vår omfattande meny hittar du allt från mustiga biryanis till krämiga baltis, och du kan njuta av din mat på vår avkopplande uteservering. Låt oss ta med dig på en kulinarisk resa till Indien - boka ditt bord idag!

Öppettider: 

måndag 11–22

tisdag 11–22

onsdag 11–22

torsdag 11–22

fredag 11–22

lördag 13–22

söndag 13–22

Hemsida: https://www.treindier.se 

Telefon: 08-641 03 55

Adress: Åsögatan 92, 118 29 Stockholm