Timmermans 1857

Timmermansgatan 35, 118 55 Stockholm
Se meny


InstagramFacebookLink

Restaurang Timmermans 1857 - Nu med ett Nytt Fantastiskt Kök och Italiensk Högkvalitetsmat

På Södermalm, Stockholm, har det hänt en kulinarisk omvälvning som vi måste berätta om. Från och med den 1 november 2023 kan du uppleva det fantastiska nya köket på Restaurang Timmermans, som nu bjuder på en smakrik resa genom Italiens matkultur med högsta kvalitet. Här är en uppdaterad översikt av vad du kan förvänta dig när du besöker detta ikoniska etablissemang:

En Smakresa Genom Italien

Restaurang Timmermans har tagit en djärv och spännande vändning genom att specialisera sig på autentisk italiensk matlagning. Deras passion för de bästa råvarorna och hantverket av matlagning lyser igenom i varje rätt de serverar. Du kommer att förföras av en mångsidig meny fylld med italienska klassiker och moderna tolkningar, allt tillagat med kärlek och hängivenhet.

Besök det Nya Timmermans

Oavsett om du är turist i Stockholm eller en lokalinvånare som vill uppleva stadens bästa matkultur, är det nya Restaurang Timmermans 1857 ett utmärkt val. Ta del av deras spännande förändring och njut av en minnesvärd måltid som hyllar Italienska smaker och traditioner.

Besök Timmermans 1857 på Timmermansgatan 35, 118 55 Stockholm, Sverige, och utforska deras nya kulinariska erbjudanden.

GRAPPA DI NEBBIOLO DA BAROLO INVECCHIATA MAZZETTI D’ALTAVILLA