Jumpyard Nacka

Aktiviteter för barn

Jumpyard Nacka

Jumpyard i Nacka är ett perfekt familjeäventyr om man vill ha roligt och utmanas lite och är en toppenaktivitet när man har barn som vill få ur sig lite överskottsenergi! Men här kan även vuxna  ha roligt tillsammans med sitt barn för här finns något för alla! 

Här finns både en trampolinpark, en liten parkourbana, klätterväggar på olika nivåer,  en fotbollsplan, en ninjabana, airhockey, en linbana, samt mer avancerade studsmattor för den som vill lära sig fler tricks och olika kluriga lustfyllda utmaningar! 

För den som vill finns även möjligheten att gå deras Jumpschool Trampolinkurs för att lära sig att till exempel göra volter och skruvar!

Skyridern (linbanan) kostar en liten slant extra under vårt besök men blir pricken över i:et! Om man (som vår vuxna reporter) är ganska höjdrädd så är det bitvis en kittlande upplevelse som blir en skön seger efteråt! Mot slutet när rädslan är övervunnen så är det en riktigt härlig känsla att sväva fram som en fågel in i mål! 

Vår unge recensent som är fem och ett halvt år studsar runt nöjt och roat och provar de flesta aktiviteterna på Jumpyard förutom linbanan som han är för kort för (för att åka den behöver man vara 125 cm) och klätterväggen som var lite för läskig för honom. Men dessa aktiviteter kan istället passa äldre barn! 

Om du har möjlighet så är vårt tips att passa på att gå till Jumpyard en vardag så får du ännu mer valuta för pengarna och hinner hoppa maximalt mycket eftersom det då är klart mindre folk!

Servicen från personalen är kanon! Vi vill ge en extra stor eloge till Adam som verkligen är rätt man på rätt plats – inkännande, engagerad, hjärtlig och hjälpsam! Det är sällan man möter så genomtrevlig personal! 

När vi har studsat och utmanat oss färdigt i trampolinparken och leklandet frågar jag vår unge lille recensent vilken av alla aktiviteter han provade på Jumpyard som han tyckte var roligast och får svaret;

 ”ALLT var roligast!!” 

Vi bestämmer att det helt enkelt är ett VÄLDIGT BRA betyg!  

Hitta hit till Jumpyard Nacka

Forumvägen 14 (Buss till Nacka Forum från Slussen och sedan ligger det högst upp på plan 2 i gallerian Nacka Forum). 

nackaforum@jumpyard.se

Tel: 08-121 33 688 

OBS! Hänglås och oömma kläder kan vara bra att ta med!