Atilla's pizza & deli

Recension av Atilla's Pizza & Deli - En Kombination av Härliga Rätter och En Inbjudande Atmosfär


Vi på Guide To Stockholm hade nöjet att besöka Atilla's Pizza & Deli för en fotosession. Vi blev verkligen imponerade av deras fantastiska mat och ser fram emot att återvända för fler besök.

En av de rätter som verkligen fångade vår uppmärksamhet var pastan. Fotografen Simon Blomqvist var särskilt förtjust i den och berömde smakerna som satt perfekt. Det var uppenbart att stor omsorg hade lagts på att tillaga pastan till perfektion.

Överlag var maten på Atilla's väldigt vällagad och lockande. Pizzan var smakfull och hade en perfekt krispig botten. Kebabspetten var saftiga och välmarinerade, och salladen var fräsch och välbalanserad. Det var tydligt att restaurangen är skicklig på att tillaga grillat kött med en autentisk och aptitretande smak.

Utöver den fantastiska maten var atmosfären på Atilla's Pizza & Deli inbjudande och trevlig. Personalen var vänlig och tillmötesgående, vilket bidrog till att skapa en behaglig upplevelse för oss som besökte restaurangen.

Sammanfattningsvis är Atilla's Pizza & Deli en plats som imponerar med sin kombination av härliga rätter och en inbjudande atmosfär. Med fantastisk pasta, välsmakande pizza, lockande kebabspett och fräscha sallader, finns det något för alla smaker. Om du är ute efter grillat kött av hög kvalitet, så är detta verkligen ett bra ställe att besöka. Vi ser fram emot att återvända och utforska mer av deras läckra meny.

Atilla pizza & deli

Adress: Birkavägen 4, 152 41 Södertälje

Öppettider:
måndag 10–21
tisdag 10–21
onsdag 10–21
torsdag 10–21
fredag 10–21
lördag 11–21
söndag 11–21

Telefon: 08-550 310 10