MARINA TAPAS

En Smakresa till Spanien vid Henriksdal Brygga


Marina Tapas Restaurang: En Resa genom Spanska Smaker

Vårt senaste besök på Marina Tapas Restaurang, som ligger vid den pittoreska Henriksdal Brygga, visade sig vara en kulinarisk upplevelse som kommer att etsa sig fast i våra minnen. Denna pärla av en restaurang, med sin autentiska spanska atmosfär, överraskade och förtrollade oss från första stund.

Maten och servicen: Servicen var vänlig och uppmärksam från det ögonblick vi klev in genom dörren. Personalen verkade vara passionerad över maten de serverade och hade en imponerande kunskap om menyn. Vi beslutade oss för att utforska en mängd olika rätter för att verkligen fånga essensen av tapaskulturen. Det visade sig vara ett klokt beslut. Varje rätt var en symfoni av smaker, noggrant balanserade och vackert presenterade.

Efterätterna: Det var de efterrätterna som verkligen skilde sig från det vanliga. Pistageglaset och den varma pistagesåsen var en sensationell kreation som väckte våra smaklökar till liv. Att smälta den krämiga pistagesmaken tillsammans med den varma såsen var en njutning vi sällan har upplevt. Det var utan tvekan över förväntningarna och lämnade oss förtjusta.

Pinchos och Ostbricka: Vi bestämde oss för att prova deras Pinchos, och de visade sig vara de bästa vi någonsin smakat. Varje bit var en explosion av smak och textur som bevisade restaurangens hantverk. Ostbrickan var en symfoni av smaker, med olika ostar och tillbehör som kompletterade varandra på bästa sätt.

Praktisk detalj: En annan aspekt som vi uppskattade var möjligheten att ta en gratis båt från Södermalm till Henriksdal Brygga. Detta gjorde vår resa till restaurangen ännu mer minnesvärd och bekväm.

Slutsats: Marina Tapas Restaurang på Jan Inghes Torg 10 är verkligen en pärla i Stockholms restaurangscen. Dess autentiska spanska smaker och atmosfär tar gästerna på en smakresa till Spanien. Med enastående mat, överlägsen service och överraskande efterrätter, är detta definitivt en plats som förtjänar uppmärksamhet. En resa dit är som en resa till Spanien utan att lämna Stockholm.

Jan Inghes Torg 10

Kära ägare av Marina Tapas, och er personal!

Vi vill rikta vårt varmaste tack till er för det otroligt kärleksfulla mottagandet vi fick under vårt besök på er restaurang. Er passion för maten och er uppmärksamhet på detaljer skapade en oförglömlig upplevelse för oss på Guide to Stockholm.

Ert team visade oss en gästvänlighet som verkligen fick oss att känna oss välkomna och omhändertagna. Er mat överträffade våra förväntningar och era efterrätter var enastående. Särskilt pistageglaset och den varma pistagesåsen var en sensation vi sent kommer att glömma.

Er restaurang är verkligen en pärla som fångar smaken och atmosfären av Spanien på ett unikt sätt. Er dedikation till att skapa en autentisk upplevelse är beundransvärd.

Vi är glada för den fria båtturen från Södermalm till Henriksdal Brygga som gjorde vår resa till er ännu mer minnesvärd och bekväm.

Tack än en gång för att ni skapade en sådan minnesvärd stund för oss. Vi ser fram emot att rekommendera Marina Tapas till våra läsare på Guide to Stockholm och att återvända för att utforska mer av er utsökta meny i framtiden.

Med vänliga hälsningar, Guidetostockholm.se Teamet, Simon Blomqvist, 2023-08-24.