Rock & Bowl

Välkommen till GuideToStockholm.se, din ultimata källa för upplevelser i Stockholm! Letar du efter en klassisk bowlingupplevelse med en rock'n'roll-twist? Då är Rock & Bowl platsen för dig!


Rock & Bowl – En Klassisk Bowlinghall i Stockholm!

Hos oss är alla välkomna för att slå några strikes och njuta av skön rockmusik. Med öppettider från 12:00 till midnatt, varje dag året om, är det alltid rätt tillfälle att besöka oss för en omgång bowling med dina vänner eller familj.


Barnkalas

Vi vet hur man sätter guldkant på barnkalas! Med våra öppettider som sträcker sig till midnatt kan du boka in en oförglömlig bowlingfest för barnen, oavsett tid på året.


Boka Smidigt Online

Med vår smidiga onlinebokning kan du enkelt och bekvämt boka dina banor när som helst på dygnet. Se direkt vilka tider som är tillgängliga och gör din reservation med några få klick.


Rocklights

Varje fredag och lördag förvandlar vi vår bowlinghall till en lysande fest med häftiga ljuseffekter och hög energi till tonerna av rockmusik. Missa inte chansen att uppleva våra legendariska Rocklights!


Upplev Mer än Bara Bowling

Utöver bowling erbjuder vi även ett brett utbud av underhållning. Njut av arkadspel, utmana dina vänner i biljard eller testa dina färdigheter i shuffleboard – hos oss finns något för alla!


Hitta Oss

Du hittar Rock & Bowl på Hornsgatan 54, mitt emot Mariatorget. Kom och upptäck den genuina atmosfären i vår klassiska bowlinghall från 1937.


Välkommen till Rock & Bowl – där bowling och rockmusik möts för en oförglömlig upplevelse!

Observera att för att säkerställa tillgång till banor rekommenderar vi att du bokar i förväg, särskilt under helger och högtider. Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka ditt besök.

Rock & Bowl 

Adress: Hornsgatan 54 – 118 21 Stockholm

Telefon: 08-642 25 00

E-post: bowlinghallen@bowlinghallen.se