Mammut Bar


Adress: Järntorgsgatan 5 Stockholm, Sverige

Telefon: +46 8 10 12 13

En Rockig Utekväll på Mammut Bar: En Recension av Guide to Stockholm

Under ett besök på Mammut Bar, recenserat av Guide to Stockholm, imponerade särskilt det smakrika mjödet och de fantastiska efterrätterna. Köttet höll hög kvalitet och bidrog till en övergripande positiv upplevelse.


Mammut Bar ligger i Gamla Stan, Stockholm, och erbjuder en unik atmosfär i en 1600-talskällare. Barens inredning, med flammande facklor och dämpad belysning, skapar en inbjudande och rockig miljö. Menyn inkluderar rätter som Mammut Bar Burger, Baby Back Ribs och Fish & Chips, samt ett brett urval av drycker som draft öl och cocktails. Baren, som drivs av musikern Martin "E-Type" Eriksson, lockar både lokalbor och turister som söker en speciell upplevelse i Stockholm.

Tack från Hjärtat till Personal och Gäster


Vi vill rikta ett stort tack till all fantastisk personal på Mammut Bar för ert engagemang och hårda arbete som gjorde vårt besök oförglömligt. Er vänlighet och professionalism skapade en varm och välkomnande atmosfär som verkligen förhöjde vår upplevelse.

Ett stort tack också till alla gäster som deltog och var med på bild under vårt besök. Er entusiasm och glada miner bidrog till den härliga stämningen och vi är glada att ha fått dela denna upplevelse med er.

Tillsammans skapade vi minnen som vi kommer att vårda länge. Tack för att ni gjorde vårt besök på Mammut Bar så speciellt.

Vänliga hälsningar,

Guide to Stockholm, Simon, Glenn och Josef.