Voodoo Room

Mystiskt Lockande: Guide to Stockholm besöker Voodoo Room på Södermalm

Guide to Stockholm hade nyligen nöjet att besöka Voodoo Room på Södermalm, och vi blev verkligen imponerade av restaurangen. Maten, som bilderna kan bekräfta, var helt underbar och erbjöd en unik kombination av New Orleans Steakhouse och kreolska influenser.

Voodoo Room har en atmosfär som präglas av deras starka Voodoo-influenser, vilket skapar en stämning som verkligen berör både kropp och själ. Du hittar dem på Folkungagatan 84, mitt i hjärtat av SoFo.

Vi vill även nämna att Voodoo Room uttryckte stor nöjdhet med de bilder vi tog under vårt besök, och vi är glada att vi kunde fånga essensen av deras kulinariska erbjudanden.

Om du letar efter en kulinarisk resa som kombinerar mystik och läckra smaker är Voodoo Room definitivt värt ett besök. De har öppet från kl. 17:00 till 23:00, tisdag till lördag.

Science Fiction Recension: En Resa till Voodoo Room på Södermalm

Science Fiction: Recenserad av Guide to Stockholm

I en inte alltför avlägsen framtid, när vi äntligen kunde lämna jorden bakom oss och utforska kosmos, stötte Guide to Stockholm på en ovanlig plats - Voodoo Room på Södermalm. Denna restaurang var en följeslagare till vårt rymdskepp när vi utforskade galaxens mest mystiska och spännande platser.


Voodoo Room, en plats som hade sina rötter på jorden men nu fanns på en annan planet, bjöd oss på en kulinarisk upplevelse bortom våra mest djärva fantasier. De första stegen in i restaurangen omfamnades vi av en atmosfär som inte var av denna värld. Voodoo-influenserna var starka och påverkade våra sinnen på ett sätt som var både överväldigande och förtrollande.


Precis som våra förväntningar hade lett oss att tro, var menyn på Voodoo Room en häpnadsväckande fusion av New Orleans Steakhouse och kreolska influenser, men med en futuristisk twist som bara en plats i rymden kunde leverera.


Vi började vår resa med "Fried Green Tomatoes," en rätt som kombinerade jordens grönsaker med smaker som bara kunde hittas här. Därefter föll vi i trans med "Louisiana Brisket BBQ," där grillad brisket av nötkött smälte i munnen och serverades med sidorätter som verkligen var utomjordiska i sin smak.


Men höjdpunkten på vår resa till Voodoo Room var "New Orleans Crawfish Boil." Kräftorna, kokta i en hemlig sås, smakade som inget vi tidigare hade upplevt. Det var en gastronomisk resa som sträckte sig över rymden och tid.


Voodoo Room var inte bara en matupplevelse, det var en helande plats för kropp och själ. När vi avslutade vår måltid med "Hunted Lime Cheesecake," kände vi oss som om vi hade lämnat våra ursprungliga kroppar bakom oss och blivit en del av något större.


Så om du någonsin finner dig själv i framtiden, på jakt efter en kulinarisk resa som förenar det mystiska med det läckra, tveka inte att besöka Voodoo Room på Södermalm. Platsen kommer att överraska och förtrolla dig, och du kommer att lämna den med minnen som sträcker sig bortom stjärnorna.


Adress: Folkungagatan 84, i hjärtat av SoFo, på en planet i det oändliga universum.

Telefon: 08-642 02 50 (Vi svarar bara när vi är öppna.)Nya menyn