Deglabbet

Deglabbet telefon 08 – 25 81 88 

Adress: Borgmästargatan 4A, 116 29 Stockholm.

Upplev den ostiga himlen: Deglabbets fantastiska pizzor tar smaklökarna med storm!

Idag hade vi på Guide to Stockholm nöjet att prova Deglabbets pizzor. Vi beställde PEPE och MAGGAN, och vi blev verkligen inte besvikna! Dessa pizzor var både goda och härligt ostiga.

PEPE, med sin kombination av tomatsås, fior di latte, pepperonikorv, jalapenos, parmesan och chilihonung, erbjöd en perfekt balans mellan kryddighet och sötma. Varje tugga var en explosion av smaker som kompletterade varandra på bästa sätt. Pizzan hade även en generös mängd ost som gav den den där underbara krämigheten.

MAGGAN var en vegetarisk dröm med sin kombination av tomatsås, San Marzano, fior di latte, burrata, parmesan och basilika. Den rika smaken av tomatsåsen tillsammans med den krämiga burratan och de fräscha basilikabladerna skapade en harmonisk kombination. Och självklart var även denna pizza väl tilltagen med osten, vilket gav den en fantastisk konsistens och smak.

Vi blev verkligen imponerade av Deglabbets pizzor. Kvaliteten på ingredienserna och den omsorgsfullt tillagade degen märktes verkligen i varje tugga. Vi kan starkt rekommendera att besöka Deglabbet för att få njuta av deras läckra och ostiga pizzor. Det är verkligen en kulinarisk upplevelse som du inte vill missa!

Välkommen till en saftig och ostig Guide to Stockholm science fiction-recession:

I en värld där smaklökarna utforskar galaktiska kulinariska upplevelser, steg vi från Guide to Stockholm in i Deglabbets surrealistiska rike av fantastiska pizzor. Med en touch av science fiction föll vi in i en verklighet av smaker och texturer som vi aldrig tidigare upplevt. Idag, på en resa som var mer än bara mat, fick vi chansen att utforska Deglabbets pizzamästerverk.

Som om pizzor hade fått en ny dimension, beställde vi PEPE och MAGGAN och steg in i en parallell smakvärld. PEPE, med sina ingredienser som liknade något från en annan planet - tomatsås, fior di latte, pepperonikorv, jalapenos, parmesan och chilihonung - tog oss på en resa genom smakens kosmos. Balansen mellan kryddighet och sötma var som att navigera genom en galax av smakexplosioner. En överflödande mängd ost skapade en krämighet som liknade månens yta.

MAGGAN, en odyssé i vegetarisk värld, erbjöd en fusion av smaker som om de hade teleporterats från en annan dimension. Med tomatsås, San Marzano, fior di latte, burrata, parmesan och basilika, bildades en harmoni som kändes som att utforska en okänd planet. De friska basilikabladens dans med den krämiga burratan var som ett ljus i fjärran rymd.

Vi, som gastronomiska astronauter, kände oss bländade av Deglabbets pizzamagi. Varje tugga var som att resa genom en ormhol i smakens tid och rum. Deras ingredienser och tillagningskonst avslöjade en kulinarisk teknologi som var lika imponerande som en svart hål. Vi rekommenderar starkt denna science fiction-matresa till Deglabbet för en upplevelse som går bortom smakens gränser. På denna kulinariska expedition har Deglabbet definitivt satt sina pizzor i en helt ny dimension.

Kära gäster,

Vi vill rikta ett stort tack till er alla för att ni hjälpte oss med att skapa fantastiska bilder under vår fotograferingssession. Er medverkan och entusiasm har verkligen gjort skillnad för oss.

Vi är så tacksamma för att ni tog er tid att vara med oss och dela era leenden, er glädje och er passion för mat. Era bidrag har gett våra bilder liv och gjort dem ännu mer lockande och aptitretande.

Vi vill också passa på att tacka er för ert tålamod och er vilja att samarbeta under hela processen. Ni har verkligen varit enastående och hjälpt oss att skapa bilder som verkligen speglar kvaliteten och den unika atmosfären hos vårt företag.

Er delaktighet och stöd är ovärderliga för oss, och vi uppskattar verkligen ert engagemang. Utan er hade vi inte kunnat uppnå den framgång vi har idag.

Tack än en gång för ert bidrag och ert fortsatta stöd. Vi ser fram emot att dela de vackra bilderna med er och att välkomna er tillbaka till vår plats för fler minnesvärda upplevelser.

Med varma hälsningar, Guidetostockholm.se-teamet

MENY

PIZZA

MAGGAN (VEG)

Tomatsås San Marzano, fior di latte, burrata, parmesan, basilika

(Tomato sauce, fior di latte, burrata, parmesan, basil)

149 kr

MARINARA (VEGAN)

Tomatsås San Marzano, vitlök, zucchini, gula tomater, citron

(Tomato sauce San Marzano, garlic, zucchini, yellow tomatoes, lemon)

145 kr

PEPE

Tomatsås San Marzano, fior di latte, pepperonikorv, jalapenos, parmesan, chilihonung

(Tomato sauce, fior di latte, pepperoni sausage, jalapenos, parmesan, chili honey)

169 kr

TÅNGROMSDRÖM (BIANCA/VEG)

Creme fraiche, "Västerbotten"-cheese, rödlök, tångrom, gräslök, citron

(Creme fraiche, "Västerbotten" cheese, red onion, vegan roe, chives, lemon)

165 kr

GUANCIALE

Tomatsås San Marzano, fior di latte, scamorza, semitorkade gula tomater, guanciale,

timjan, chiliolja

(Tomato sauce, fior di latte, scamorza, semi-dried yellow tomatoes, guanciale, thyme, chili oil)

175 kr

DESSERTPIZZA (> 2 PERS)

Nötkräm, banan, vaniljglass, digestive, hallon, bär

(Nut spread, bananas, vanilla ice cream, crackers, raspberry, berries)

145 kr

HUSETS PIZZA / HOUSE PIZZA

Varierar beroende på butik

(Differs in every restaurant) 

MÅNADENS PIZZA / PIZZA OF THE MONTH

Fråga vår personal / Ask our staff or check on Instagram

SNACKS

ÖVRIGT

Pizzasallad 

30 kr

Ölkorv

Ölkorv chili

(Small chili sausages) 

20 kr

Oliver

Gröna oliver

(Green olives) 

45 kr

ÖPPETTIDER

TIS — FRE

17:00-22:00 

LÖR

13:00-22:00 

SÖN

16:00-21:00 

LUNCH PÅ KUNGSHOLMEN (ONS-FRE)

11:30-14:00

Ugnen stängs av cirka 30 min innan stängning / Oven shuts down approximately 30 minutes before closing


KONTAKTA OSS

Telefonnummer (växel)

08 – 25 81 88 (Inga bordsbokningar, endast drop-in)

Maila oss för chambre séparée

E-post hello@deglabbet.se


Adress

Upplandsgatan 9 (Vasastan)

Polhemsgatan 21 (Kungsholmen)

Borgmästargatan 4A (Södermalm)


Separat rum (15-30 personer)

Maila oss på hello@deglabbet.se


Bokningsbara bord / Reservations

Grottan / The Cave (Kungsholmen) – 12 personer 

Big Table – (Södermalm) – 12 personer