Happy Lamb

Recension av Happy Lamb Hot Pot:

Guide to Stockholm hade nyligen nöjet att besöka Happy Lamb Hot Pot, och det var verkligen en upplevelse som imponerade på oss. Maten var enastående och servicen var exemplarisk.

Vi blev välkomnade till den 108e restaurangen i världen, och redan från början kände vi den passion och engagemang som teamet på Happy Lamb har för att erbjuda sina gäster en unik och minnesvärd upplevelse. Atmosfären var trevlig och inbjudande, och personalen var vänlig och kunnig.

När det kom till maten blev vi inte besvikna. Vi provade två olika soppor - Original soppa och Stark soppa. Original soppan med kyckling och nötbuljong, ingefära, vitlök och salladslök var otroligt välsmakande och tillfredsställande. Stark soppan, med kyckling och nötbuljong, husets chiliolja, sichuanpeppar och vitlök, bjöd på en härlig smakexplosion med sina kryddiga och djärva smaker.

Det som verkligen sticker ut med Happy Lamb Hot Pot är att det inte bara handlar om maten. Det är en plats där man kan skapa minnen och dela glädje med vänner och familj. Personalen strävar efter att göra varje besök till en personlig och minnesvärd upplevelse, och det märks verkligen att de bryr sig om sina gäster.

Vi uppskattar också att Happy Lamb är en del av den pulserande och mångsidiga samhällsandan i Stockholm. Det är en restaurang som verkligen är en tillgång för staden och ger en möjlighet för människor att samlas och dela gemenskap över en fantastisk måltid.

Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera ett besök på Happy Lamb Hot Pot för alla matälskare. Här får man inte bara avnjuta en läcker och vällagad hot pot, utan också en minnesvärd och personlig upplevelse som kommer att stanna med en lång tid framöver. Vi ser fram emot att återvända till Happy Lamb och uppleva deras fantastiska mat och gästfrihet igen.

Video på Happy Lamb

Kontakta oss

Har du frågor? Kontakta oss gärna, vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa till på bästa sätt!


Öppettider

Middag vardagar 16:00 - 22:00

Middag helger 16:00 - 23:00

Lunch alla dagar 12:00 - 15:00

Kontakt

08 4002 55 88

Klara Norra kyrkogata 19, 111 22 Stockholm

Happy Lamb Hot Pot Meny

Till den underbara personalen på Happy Lamb Hot Pot:

Tack för den fantastiska upplevelsen! Er trevliga service och passion för maten gjorde vårt besök minnesvärt. Ni är enastående! Vi ser fram emot att komma tillbaka. Tack igen!