China 2

Recension av besöket på China 2 - En smakresa till Kinas kulinariska värld

Vårt besök på China 2 på Arbetargatan 33 i Stockholm var en gastronomisk resa genom Kinas rika och mångsidiga kök. Restaurangen lockade med en varierad kvällsmeny och ett eget bryggeri, och vi kan med glädje säga att våra förväntningar överträffades.

Vi inledde vår måltid med förväntningar på att smaka några autentiska rätter, och vi blev inte besvikna. De goda rätterna som serverades var en glädjande överraskning. Våra smaklökar dansade av njutning när vi provade de saftiga räkorna, den välsmakande wokade Abureginen, det möra ankköttet och de lockande efterrätterna.

För oss var det särskilt imponerande att restaurangen lyckades fånga smakerna från olika kinesiska provinser och presentera dem på ett sammanhängande och aptitretande sätt. Det känns som att man verkligen har ansträngt sig för att leverera en autentisk och njutbar kulinarisk upplevelse.

En annan höjdpunkt på besöket var restaurangens egna brygda öl. Det var spännande att se restaurangen kombinera traditionell kinesisk mat med egna ölsorter. Ölen var både välsmakande och hade en touch av unikhet som kompletterade måltiden på ett fantastiskt sätt.

Restaurangens atmosfär var trevlig och inbjudande. Personalen var vänlig och kunnig, och de kunde ge rekommendationer och svara på våra frågor om rätterna och ölen. Inredningen skapade en känsla av Kina med subtila detaljer och en mysig atmosfär.

Vi vill också nämna restaurangens öppettider, som är ganska generösa. Det gör det möjligt för både lunch- och kvällsgäster att avnjuta den varierade menyn och de läckra rätterna.

Sammanfattningsvis erbjuder China 2 en lyckad upplevelse av autentisk kinesisk mat och dryck. Deras varierade meny och egna brygda öl gör dem till ett spännande alternativ för alla som vill utforska Kinas kulinariska värld. Besöket på China 2 blev en minnesvärd smakresa som vi gärna rekommenderar till andra matälskare.

Se filmen och bilderna nedan.

China 2

Adress:

Arbetargatan 33

112 45 Stockholm

Telefon:

08-55577888