Ugglan

Ugglan Boule & Bar är utan tvekan en unik upplevelse som kombinerar god mat, underhållning och en distinkt atmosfär. Jag hade nöjet att besöka detta ställe och blev inte besviken. Läs mer...

Maten, särskilt tacosbuffén, var enastående. Varje rätt var välsmakande och fräsch, och det fanns tillräckligt med variation för att tillfredsställa alla smaker. Att ha möjligheten att njuta av god mat medan man socialiserar och spelar olika aktiviteter är verkligen en bonus.


Atmosfären på Ugglan Boule & Bar är svårslagen. Den beskrivs på deras hemsida som en blandning av gammal svensk fritidsgård och en svartklubb i Berlin, och det är en ganska passande beskrivning. Stället har en charmig och eklektisk känsla som gör det till en spännande plats att spendera tid på.


Jag uppskattade verkligen den generösa ytan som stället erbjuder. Med 1500 kvm finns det gott om plats för stora sällskap, vilket gör det till ett utmärkt val för allt från after work-evenemang till företagsfester eller bara en avslappnad kväll med vänner.


Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Ugglan Boule & Bar för alla som letar efter en rolig och minnesvärd kväll i en unik och egensinnig miljö. Det är definitivt värt ett besök för en annorlunda upplevelse i Stockholm.