SVEA PIZZERIA

Tel  08-20 06 15

Oxelgrensvägen 2, 15242 Södertälje

FacebookTikTokInstagram

SVEA PIZZERIA i Södertälje - En Smakrik Oas för Pizzalovers!

Recension av SVEA PIZZERIA i Södertälje:

SVEA PIZZERIA i Södertälje är verkligen ett smakrikt och mysigt ställe att besöka om du är sugen på en god pizza eller andra läckra rätter. Restaurangen erbjuder en bred meny med olika pizzor, pastarätter, sallader och andra läckra alternativ till överkomliga priser.

Det första som slår en när man kliver in på SVEA PIZZERIA är den välkomnande atmosfären och den vänliga personalen. De är snabba med att ta emot beställningar och ger intrycket av att de verkligen bryr sig om kundernas upplevelse. Det är en plats som verkligen känns familjär och där man som gäst blir omhändertagen.

Pizzamenyn är omfattande och innehåller allt från klassiska favoriter som Capricciosa, Hawaii och Margherita till mer unika smakkombinationer som Florida med skinka, räkor, banan, ananas och curry. Det finns också flera vegetariska alternativ för de som föredrar det. De gräddade pizzorna är generöst tilltagna och har en tunn, krispig botten med ett rikligt lager av smakrika ingredienser ovanpå. De är perfekt balanserade och lockar verkligen fram smaklökarna.

För dem som inte är sugna på pizza erbjuder SVEA PIZZERIA också gratinerade pastarätter och sallader. Det finns något för alla smaker, och portionerna är generösa och tillagade med omsorg.

När det gäller dryckesmenyn finns det ett bra utbud av läskedrycker och andra förfriskningar som passar perfekt till maten.

En annan aspekt som imponerar är den snabba och effektiva servicen. Personalen arbetar med ett leende och levererar maten till borden snabbt och utan dröjsmål. Det gör att man kan njuta av sin måltid utan onödig väntan.

Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera SVEA PIZZERIA i Södertälje. Här får du en fantastisk matupplevelse till rimliga priser, oavsett om du är sugen på en klassisk pizza, en smakrik pastarätt eller en fräsch sallad. Det är en plats där du verkligen känner dig välkommen och där personalen gör allt för att du som gäst ska bli nöjd. Så nästa gång du är i Södertälje och letar efter en god måltid, se till att besöka SVEA PIZZERIA – du kommer inte bli besviken!

Hitta till nya SVEA PIZZERIA i Södertälje

Öppettider

Måndag – Fredag 10:00 – 21:00

Lördag – Söndag 11:00 – 21:00


Kontakt

Oxelgrensvägen 2, 15242 Södertälje

08-20 06 15

Facebook

SVEA PIZZERIA Södertälje

Hos oss på SVEA PIZZERIA gör vi allt för att Du ska bli nöjd. Vi vet att om Du blir nöjd kommer Du också tillbaka till oss.


Öppettider

Måndag – Fredag 10:00 – 21:00

Lördag – Söndag 11:00 – 21:00


Kontakt

Oxelgrensvägen 2, 15242 Södertälje

08-20 06 15