Matboden Södermalm

Guide to Stockholm besök 2023-04-26


Mästerkocken

Fantastiskt kött

Vacker inredning

Kära Matboden Södermalm,

Vi vill tacka er för den fantastiska matupplevelsen vi fick uppleva på er restaurang. Vi var imponerade av det breda utbudet av rätter och råvaror ni erbjuder. Varje rätt var en smaksensation och vi kunde verkligen känna omsorgen och passionen som lades ner i matlagningen.

Charkplankan var utsökt och en perfekt start på måltiden. Kombinationen av charkuterier, ost, bröd, oliver och kronärtskocka var verkligen väl vald och gav en härlig mix av smaker.

Scampipastan var helt enkelt fenomenal med dess kombination av chili, vitlök, vitvin och persilja. Vi gillade verkligen hur de olika smakerna kompletterade varandra på ett perfekt sätt.

Oxfilén var en annan höjdpunkt på menyn. Den var perfekt tillagad och smakade fantastiskt. Vi älskade också smaken av smörstekta hari-coverts och pommes som serverades tillsammans med den.

Fisken var också utsökt, med en härlig mix av smaker från kräft­sås, kantareller och västerbottenpuré.

Vi uppskattade också den varma och välkomnande atmosfären i er restaurang och den omsorgsfulla service som erbjöds. Det var verkligen en oförglömlig upplevelse och vi kommer definitivt att rekommendera Matboden Södermalm till våra vänner och bekanta.

Tack än en gång för att ni bjöd in oss att uppleva er utsökta mat. Ni har verkligen en fantastisk restaurang och vi ser fram emot att besöka er igen snart.

Med vänliga hälsningar, Simon Blomqvist och Glenn Larsson.