TESO SUSHI

TESO SUSHI 

Guide to Stockholm mat och fotograferings besök på TESO SUSHI i Södertälje adress. Vi hade hört mycket bra om denna restaurang och blev inte besvikna när vi äntligen fick möjlighet att besöka den. TESO SUSHI imponerade verkligen på oss med sin goda mat, fantastiska smaker och variation. Vi kunde inte motstå att föreviga våra upplevelser med kameran och dokumentera deras härligt utsmyckade sushi med sina många trevliga garnityrer.

Inredningen på TESO SUSHI var också mycket imponerande. Restaurangen hade en modern och elegant känsla med en härlig atmosfär som passade perfekt för en romantisk middag eller en trevlig kväll med vänner. Vi kunde inte motstå att ta bilder av allt från de vackra tallrikarna till den väl utformade baren.

Läs mer

På kronan av allt detta fick vi också möjligheten att prova deras ramen. Vi kan inte ens beskriva hur underbar den var. Äggen smälte bara i munnen och svampen var fantastiskt god. Vi var tvungna att ta några bilder av denna mästerverk.

Som fotografer var vi glada över att kunna dokumentera våra upplevelser på TESO SUSHI. Vi fångade varje detalj i maten och inredningen, och vi kunde inte vänta med att dela dessa bilder med andra mat- och fotografiälskare. Vi är tacksamma över möjligheten att uppleva deras fantastiska mat och atmosfär och att vi kunde dokumentera vår upplevelse med våra kameror.

Sammanfattningsvis var vårt besök på TESO SUSHI i Södertälje en fantastisk upplevelse. Vi rekommenderar definitivt ett besök på TESO SUSHI för alla som vill ha en fantastisk matupplevelse och fånga några fantastiska bilder.

SÖDERTÄLJE - FB - IG MÄLARBRON


ÄLVSJÖ - FB - IG


GUSTAVSBERG