SVEA PIZZERIA SOLLENTUNA

Svea Bistro Pizzeria Sollentuna: En Smakupplevelse att Minnas!

Recension: Svea Bistro Pizzeria Sollentuna - En Smakupplevelse att Minnas

Simon och George besökte Svea Bistro Pizzeria i Sollentuna för en smakrik upplevelse och vi blev verkligen inte besvikna. Pizzerian har en mysig atmosfär med vänlig personal och snabb service, vilket gjorde vår kväll ännu trevligare.

Vi beställde en variation av rätter från deras meny och fick prova på deras pasta, pizza och plankstek. Pastan var al dente tillagad med en krämig sås som fick oss att njuta. Pizzorna var rikligt beströdda med färska och smakrika ingredienser, vår ultimata favorit var planksteken - perfekt tillagad kött och ett urval av saftiga tillbehör.

Menyn på Svea Bistro Pizzeria är omfattande, och vi var glada över att det fanns vegetariska pizzor också. Priserna var överkomliga, vilket gör det till ett utmärkt val för en prisvärd måltid med vänner eller familj. Familjepizzan till ett bra pris var ett extra plus!

Personalen var verkligen uppmärksam och hjälpsam. De gav oss rekommendationer utifrån våra smaker och var noga med att se till att vi var nöjda med våra val. Det märktes att de verkligen bryr sig om sina kunder och strävar efter att ge den bästa möjliga matupplevelsen.

Sammanfattningsvis överträffade Svea Bistro Pizzeria våra förväntningar. Den kombinerar en mysig atmosfär, vänlig personal och utsökt mat till rimliga priser. Vi rekommenderar verkligen detta ställe och ser fram emot att återvända för att utforska ännu mer av deras meny. Om du är i Sollentuna och letar efter en plats att njuta av god mat, är Svea Bistro Pizzeria ett utmärkt val!

Hitta till Svea Bistro pizzeria Sollentuna

Öppettider

Måndag – Fredag 10:00 – 21:00

Lördag – Söndag 11:00 – 21:00


Kontakt

Address: Skolvägen 10, 192 70 Sollentuna

Tel: 08-36 62 62

Hitta till Svea Bistro pizzeria Sollentuna

Öppettider

Måndag – Fredag 10:00 – 21:00

Lördag – Söndag 11:00 – 21:00


Kontakt

Address: Skolvägen 10, 192 70 Sollentuna

Tel: 08-36 62 62