The Fishery

The Fishery är en pärla bland Stockholms fiskrestauranger och levererar en gastronomisk upplevelse som får gästerna att återvända gång på gång.

Läs mer. 

Med deras välförtjänta Gulddrake-vinster och nomineringar har de cementerat sin plats som en av stadens främsta matdestinationer.


Det som verkligen sticker ut på The Fishery är deras hängivenhet till kvalitet och hållbarhet. Som namnet antyder, handlar det inte bara om att servera fantastisk fisk och skaldjur, utan också om att odla och skapa produkter från havet på ett ansvarsfullt sätt. Det är tydligt att grundarna Malin Söderström och Carl Ullsten har en genuin passion för att lyfta fram de bästa rätterna från olika vatten och regioner runt om i världen.


När man stiger in på The Fishery möts man av en atmosfär som är både avslappnad och elegant. Den moderna inredningen kompletteras perfekt av det kunniga och vänliga personalen som alltid är redo att ge rekommendationer och svara på frågor.


Men det är förstås maten som är huvudattraktionen. Varje rätt är noggrant komponerad och presenteras med en konstnärlig touch som verkligen gör måltiden till en upplevelse för alla sinnen. Oavsett om man väljer en klassisk favorit eller vågar sig på något nytt och spännande från menyn, kan man vara säker på att varje tugga är en smaksensation.


För den som vill fördjupa sin upplevelse erbjuder The Fishery även en praktisk app, vilket gör det enkelt att boka bord och utforska deras meny i förväg.


Sammanfattningsvis är The Fishery en fiskrestaurang i världsklass som lyckas förena passion för god mat med hållbarhet och innovation. För en minnesvärd matupplevelse i Stockholm är det svårt att slå The Fishery.

Kära Anton,

Tack så mycket för den fantastiska servicen på The Fishery! Din uppmärksamhet och professionalism gjorde verkligen vår upplevelse minnesvärd och behaglig. Vi uppskattar din dedikation och vänliga inställning, och ser fram emot att återvända till The Fishery snart igen.

Kära Melania,

Vi vill rikta ett varmt tack till dig för att vi fick möjligheten att fotografera och filma dig, samt för att du tog dig tid att göra en recension. Din vänlighet och samarbetsvilja gjorde verkligen hela processen smidig och trevlig. Vi är oerhört tacksamma för din generositet och ser fram emot att fortsätta vårt samarbete i framtiden.

Kära Blomsterringen,

Tack så mycket för de underbara blommorna från Blomsterringen! Era vackra blommor lyste verkligen upp vår fotografering och gav den en extra touch av skönhet och elegans.