Libaneza Sundbybergs bästa libanesiska restaurang

Avsmakningsmeny

Kom och njut av våra olika avsmakningsmenyer, som grill, varma eller kalla meze eller en huvudrätt ur vårt traditionella libanesiska kök. Se sidan avsmakningsmenyn.

Om Libaneza

En blandning av medelhav och oriente – så kan man beskriva det libanesiska köket. På Tulegatan 29 Sundbyberg hittar man en restaurang där du kan få en genuin försmak av Líbano.

Passar för en lugn libanesisk matkväll​

I den lugna förorten Sundbyberg ligger denna mysiga libanesiska restaurang, på kort tunnelbaneavstånd från T-centralen i Stockholm.

Denna restaurang passar både ett litet intimt sällskap eller en grupp goda vänner. Öppet: Kvällar måndag till söndag

KONTAKTA LIBANEZA

08-29 19 95

info@libaneza.nu

Tulegatan 29

172 78 Sundbyberg

Sverige

Öppettider

Mån – Tor: 17:00 – 22:00

Fre – Lör: 17:00 – 23:00

Söndag: 17:00 – 22:00

Karta och adress
Tulegatan 29 Sundbyberg

I en galen Saens Fiction-recension som överträffar alla förväntningar, tar vi dig med på en omtumlande resa genom restaurangen där fantasin blir verklighet.

Magi väver sig samman med verkligheten när vi trampar in på Tulegatan 29 i Sundbyberg för att uppleva Libanezas kulinariska värld.

Välkommen till en dimension där det libanesiska köket utvecklas till något mer än bara mat. Eldshower dansar framför dina ögon medan smakerna från Medelhavet och Orienten samlas i en förtrollande förening. Denna restaurang är inte bara en plats att äta på, det är en portal till Líbanos hjärta och själ.

I en värld av saens fiction där allt är möjligt, tar Libaneza oss med på en resa som omdefinierar våra sinnen. En blandning av smaker och dofter fyller luften när vi utforskar varje rätt. Eldshower blir en del av upplevelsen, och våra smaklökar sätts i brand av en magisk symfoni av kulinariska sensationer.

Så följ med oss på denna episka resa, där det otroliga blir möjligt och Libaneza blir mer än en restaurang. Det blir en plats där drömmar smälter samman med verkligheten och skapar en saens fiction-upplevelse som kommer att bränna sig fast i ditt minne för evigt.