Monster Chicken

Adress: Ringvägen 106, 116 61 Stockholm

Telefon: 08-462 99 20

Recension: Monster Chicken - En Smakexplosion för Kycklingälskare!

Besök hos Monster Chicken på Ringvägen i Stockholm var en smakupplevelse utöver det vanliga. Med en rubrik som "En Smakexplosion för Kycklingälskare!" skulle beskriva vårt besök på bästa sätt.

Kycklingen var helt enkelt fantastisk! Den var supergod och perfekt friterad, med ett krispigt och smakfullt yttre och ett saftigt och mört kött innanför. Portionerna var generösa och vi blev inte besvikna på varken smak eller kvalitet.

Men det var inte bara maten som gjorde vårt besök minnesvärt. Servicen var också enastående. Personalen var vänlig och hjälpsam, och vi kände oss verkligen välkomna. Dessutom var det fantastiskt att få ta med oss överbliven mat i doggybags hem. Det visar att Monster Chicken verkligen bryr sig om att minimera matsvinn och att de vill att deras gäster ska få njuta av kycklingen även efter att de lämnar restaurangen.

En annan sak som vi verkligen uppskattade var variationen i styrka på kycklingen och såserna. Vi fick prova två olika såser och de var heta men samtidigt otroligt goda. Det är perfekt för de som gillar riktig hetta och vill ha en extra kick i smaken.

Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera Monster Chicken för alla kycklingälskare och de som vill uppleva en smakexplosion utöver det vanliga. Här får du inte bara fantastiskt god kyckling, utan också en utmärkt service och omtanke om miljön. Vi kommer definitivt att komma tillbaka för att njuta av deras läckra rätter igen!

Betyg: smak 4,6/5 ett av våra högsta betyg i år på smak. 

Adress för att besöka Monster Chicken: Ringvägen 106, 116 61 Stockholm

Hamburger

Recension: Monster Chicken - En Mångfald av Utsökta Hamburgare!

Vårt besök på Monster Chicken på Ringvägen i Stockholm bjöd på en imponerande variation av läckerheter för hamburgärentusiaster. Med fyra olika sorters hamburgare erbjöd de en smakupplevelse som fick våra smaklökar att jubla.

Varje hamburgare var unik och full av fantastiska smaker. Med spännande kombinationer av såser och tillbehör, var det tydligt att Monster Chicken lagt stor omsorg i att skapa en varierad meny som tillfredsställer alla smakpreferenser.

Kycklingburgarna var väl tillagade, med perfekt friterad yta och saftigt kött. Både textur och smak var enastående, och portionerna var generösa. Vi kunde verkligen känna kärleken och omsorgen som lagts ner i varje hamburgare.

Servicen var professionell och vänlig. Personalen gav oss rekommendationer baserat på våra preferenser och gjorde sitt bästa för att säkerställa att vi hade en trevlig upplevelse.

Sammanfattningsvis kan vi starkt rekommendera Monster Chicken till alla hamburgärentusiaster som är ute efter en mångfald av utsökta hamburgare. Deras variation av smaker och kvaliteten på maten är verkligen imponerande. Besök dem på Ringvägen 106, 116 61 Stockholm och njut av deras läckra hamburgare!