Restaurang Lilla Prag i Stockholm

Restaurang Lilla Prag

Adress: Frejgatan 53, 113 49 Stockholm

Öppettider: 

Stängt ⋅ Öppnar ons kl. 11

Meny: lillaprag.se

Telefon: 08-31 74 25

Guide To Stockholm Upptäcker Lilla Prags Charmiga Atmosfär och Goda Mat

Guide To Stockholm har besökt Restaurang Lilla Prag och upptäckte ett charmigt och mysigt ställe med god mat. Vi blev glatt överraskade av deras Tjeckiska Gulaschsoppa som serveras med bröd, en välsmakande soppa med perfekt balans mellan kryddighet och sötma. Vi fick också njuta av deras smakrika köttfärsjärpar med potatis och god pepparsås, en riktig komfortmåltid som lämnade oss mätta och belåtna.

Restaurangen har en avslappnad och hemtrevlig atmosfär som gör att man känner sig som hemma direkt. Personalen är vänlig och tillmötesgående, och bidrar till den trevliga upplevelsen på Lilla Prag.

Vi rekommenderar definitivt ett besök på Lilla Prag för alla som vill uppleva en autentisk tjeckisk matupplevelse i hjärtat av Stockholm.

Tjeckisk öl - En smakupplevelse från bryggeriernas hemland

Restaurangen Lilla Prag är inte bara känd för sin goda mat, utan också för sin unika dryckesmeny. Här serveras endast tjeckisk öl, vilket ger en autentisk upplevelse för besökarna. Den vackra och traditionella inredningen gör att man känner sig som om man har rest till Prag, utan att lämna Stockholm. På bilden kan man se hur ölen serveras i klassiska tjeckiska glas, vilket bidrar till den autentiska känslan på restaurangen. För de som föredrar att avstå från alkohol så finns det även alkoholfria alternativ på Lilla Prag. Restaurangen har ett brett utbud av läsk och andra alkoholfria drycker, så att alla gäster kan hitta något som passar deras smak och önskemål.

Lilla Prag - Ditt nya favoritställe för god tjeckisk mat och öl!