O’Connell’s Irish Pub Gamla Stan

Adress: Stora Nygatan 21, 111 27 Stockholm

Telefon: 08-22 30 70

Guide To Stockholm besökte O Connell's Irish Bar i Gamla Stan, och jag måste säga att det var en härlig upplevelse. Den varma och välkomnande atmosfären fångade omedelbart min uppmärksamhet, och den vänliga personalen fick mig att känna mig som hemma.

När jag skannade igenom menyn kunde jag inte låta bli att lägga märke till det stora utbudet av öl och whisky som erbjuds. Jag valde deras berömda fish and chips, och till min glädje var det tillagat till perfektion. Den krispiga smeten och den möra fisken var en match made in heaven, och sidan av mosiga ärtor och tartarsås kompletterade den perfekt.

Men höjdpunkten i min måltid var utan tvekan hamburgaren. Den var saftig, smakrik och kombinationen av färsk sallad, tomat och ost gjorde det till en absolut fröjd. Och om det inte var nog tog sidan av krispiga pommes frites det till nästa nivå.

Källarvalven satte en unik touch till baren, och möjligheten att spela dart var ett roligt sätt att fördriva tiden. Sammantaget är O Connell's Irish Bar ett måste för alla som letar efter en trevlig stund i Stockholm. Kombinationen av utsökt mat, fantastiska drinkar och en vänlig atmosfär gör det till den perfekta platsen för en utekväll med vänner eller en mysig middag med familjen.

Jag rekommenderar starkt O Connell's Irish Bar och kan inte vänta med att gå tillbaka och prova mer av deras menyerbjudanden. Heja laget för att ni har skapat en så underbar plats!

O’Connell’s Irish Pub Gamla Stan

Adress: Stora Nygatan 21, 111 27 Stockholm

Telefon: 08-22 30 70