Shanti Softcorner

Adress: Södermalmsallén 34, 118 28 Stockholm

Telefon: 08-643 97 00

Meny: shanti.se

En Smakrik Indisk Resa på Söders Sköna Hörna: Shanti Softcorner

På Söders pulserande gator gömmer sig en pärla av indiska smaker och atmosfär på Shanti Softcorner. Denna restaurang, som har vuxit från det välrenommerade Shanti på Katarina Bangata, erbjuder en autentisk indisk matupplevelse med en tvist av New York-inspiration.

Under min senaste besök på Shanti Softcorner blev jag glad av deras färgstarka och välkomnande atmosfär. Den välbekanta menyn från Shanti har genomgått en förändring för att bli ännu mer trogen det indiska köket. Det som verkligen imponerade mig var det breda utbudet av rätter från olika indiska regioner, inklusive Bengalen, Punjab och Gujarat. Det är tydligt att restaurangens ambition är att erbjuda gästerna en genuin smakresa genom Indien.

När jag besökte restaurangen blev jag glad av den färgstarka och välkomnande atmosfären på Shanti Softcorner. Det ingick saft och mango lassi till lunchen, vilket var en trevlig överraskning. Att ha denna förfriskning som följeslagare till de välsmakande rätterna förhöjde verkligen upplevelsen.

Maten själv var en fröjd för smaklökarna. Varje tugga var full av djup och komplexitet, och det var tydligt att råvarorna var noga utvalda och tillagade med omsorg. En annan aspect som jag uppskattade var restaurangens fokus på att använda mindre fett i sina rätter, vilket gör att man kan njuta av den autentiska indiska smaken utan att kompromissa med hälsan.

Sammanfattningsvis, Shanti Softcorner är en plats där man kan uppleva den äkta smaken av Indien utan försvenskning. Med en varm atmosfär, en imponerande meny och en dedikation till att leverera högkvalitativ mat, är det en destination som jag varmt rekommenderar för alla som söker en smakrik resa genom det indiska köket.