Shanti Classic

Recension av Shanti Classic, Stockholm

Idag besökte vi Shanti Classic, en genuin indisk restaurang på Katarina Bangata i Stockholm. Tre av oss från GuideToStockholm.se gick dit för att utforska deras klassiska indiska matupplevelse

Vi började med att fotografera de lockande rätterna innan vi satt oss för att äta. Restaurangen erbjöd en mysig och autentisk atmosfär med multikulturell musik i bakgrunden.

Vi började med att prova deras mango lassi, som var en uppfriskande och utsökt start. Därefter valde vi deras vegetariska alternativ, som visade sig vara vår favorit. Det var en smakrik och harmonisk måltid med genuin indisk kryddning.

Maten var enastående, och det var tydligt att Shanti Classic prioriterade smak och kvalitet. Vi imponerades av den autentiska smaken som genomsyrade varje tugga. Kockarna på Shanti Classic hade tydligt stor kunskap om indisk matlagning och använde de bästa ingredienserna.

Sammanfattningsvis var vår upplevelse på Shanti Classic en kulinarisk resa till Indien. Om du är ute efter klassisk indisk mat i Stockholm är Shanti Classic definitivt en plats att besöka. Vi kommer säkerligen att återvända för att njuta av deras varma gästfrihet igen.

Om du älskar indisk mat och en autentisk matupplevelse, rekommenderar vi Shanti Classic till alla matälskare i Stockholm.