Lion Bar  på Hornsgatan

Upptäck Lion Bar på Hornsgatan - en trevlig pub med goda burgare och läcker mat!

Lion Bar är en välkänd pub på Hornsgatan som erbjuder en fantastisk pubupplevelse. Deras specialitet är deras goda burgare och planka. Här kan du njuta av saftiga hamburgare i en avslappnad och trevlig atmosfär.

Men Lion Bar erbjuder inte bara burgare, de har också ett varierat utbud av läcker mat som tillfredsställer alla smaker. Medan du avnjuter din mat kan du koppla av och umgås med vänner eller familj i den mysiga pubmiljön.

Hornsgatan är platsen att vara på om du vill uppleva Lion Bars välsmakande mat och trevliga pubstämning. 

Vi på Guide To Stockholm besökte Lion Bar och njöt av deras hamburgare och plankstek!

Lion Bar är en välkänd pub- och restaurangkedja som har expanderat kraftigt i Sverige sedan starten på 1990-talet.

Lion Bars vision är att skapa glädje och gemenskap för sina gäster. De strävar efter att bli folkets bar, där du som kund eller partner kan känna dig som hemma eller "getaway". Lion Bar vill erbjuda en helhetsupplevelse där du kan njuta av god mat, kalla drycker och skön musik. Det handlar om att få en högkvalitativ paus från vardagen och njuta av en avslappnad stund med en god öl i en bekväm fåtölj, eller att skapa minnen med nära och kära.

Lion Bar är stolta över sitt engagemang för att hjälpa människor i nöd och värna om planeten och dess utrotningshotade djur. De samarbetar med leverantörer som delar deras värderingar och jobbar aktivt med ekologiska produkter och teknisk utveckling. Målet är att allt som serveras på Lion Bar ska vara ekologiskt och att minska svinnet till nära noll.

Med en affärsidé att vara svenska folkets pubkedja där alla har råd med en god måltid och trevliga drycker, strävar Lion Bar efter att vara pubvärldens IKEA - välkomnande för alla till rimliga priser. De vill vara folkets andra vardagsrum och skapa en atmosfär av glädje och avkoppling.

Lion Bars motto är "Happy Hour Every Hour", och de vill vara ditt självklara val för en kväll eller två av underhållning och god mat. Med målet att ha minst en Lion Bar i varje svensk stad inom de närmaste åren och även öppna enheter internationellt, strävar de efter att bli en del av fler människors upplevelser.

Kom och upptäck Lion Bar för en oförglömlig kväll eller två. Här får du inte bara avnjuta deras läckra hamburgare och plankstek, utan också uppleva den unika atmosfären och gemenskapen som Lion Bar erbjuder. Välkommen till folkets pubkedja!

Lockande bilder från Lion Bar i Södertälje - Upplev deras läckra mat på ett helt nytt sätt!

Här följer några bilder som vi på GuideToStockholm har skapat i samarbete med Lion Bar i Södertälje för att lyfta fram deras goda mat på ett attraktivt sätt. Vi har adderat dekoration i form av körsbärstomater och mat garnityr för att göra rätterna ännu mer tilltalande. Dessa bilder ger en smaklig förhandsvisning av den härliga matupplevelsen som väntar dig på Lion Bar. Ta en titt och låt dig inspireras att besöka Lion Bar för en trevlig kväll med god mat och en avslappnad pubatmosfär!