SHOTLUCKAN

Adress: Götgatan 68, 118 26 Stockholm

Telefon: 08-38 99 00Upplev en Färgsprakande Nattlivsupplevelse med Eldshower och Roliga Shots!

Välkommen till Shotluckan på Södermalm - den ultimata destinationen för en energifylld och unik nattlivsupplevelse! Vi är en vibrerande bar som är känd för att skapa minnesvärda stunder och för att erbjuda en fantastisk atmosfär som ungdomar älskar.


På Shotluckan handlar det inte bara om att servera goda drycker, utan om att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vår bar är inte bara fylld med spännande shots som kommer att kittla dina smaklökar, utan vi tar även underhållningen till en helt ny nivå. Med eldshower, skjutande glitter och rök skapar vi en spektakulär och färgstark scen där gästerna kan njuta av en show samtidigt som de njuter av sina favoritdrycker.


Vår härliga energi och stämning gör oss till en favoritdestination för ungdomar som söker en kväll fylld av skratt, dans och oförglömliga minnen. Vårt vänliga och kunniga personalteam är dedikerat till att ge dig den bästa servicen och se till att du har en fantastisk tid hos oss. Vi strävar efter att skapa en inkluderande och välkomnande atmosfär där alla kan vara sig själva och ha kul.


Vi är stolta över vårt sortiment av roliga shots som kommer att få dig att skratta och njuta till fullo. Våra kreativa bartenders är alltid redo att överraska dig med nya smakkombinationer och spännande presentationer. Oavsett om du föredrar något fruktigt, surt eller starkt, har vi något för alla smaker.


Kom och upplev den magiska världen av Shotluckan på Södermalm. Låt dig svepas med av den fantastiska underhållningen och de roliga shotsen som får dig att känna dig levande. Vare sig du är ute med vänner, firar en speciell händelse eller bara vill ha en oförglömlig kväll, kommer vi att se till att du får en upplevelse utöver det vanliga.


OBS: Vi vill påminna om vikten av att ansvarsfullt konsumera alkohol och att vara medveten om din egen toleransnivå. Vi uppmanar våra gäster att ha roligt, men samtidigt att agera med omsorg och respekt mot sig själva och andra.


Välkommen till Shotluckan på Södermalm - där roliga shots och spännande underhållning möts för att skapa oförglömliga kvällar!