Bästa restaurangerna på Södermalm

Agapi Grill & Bar Södermalm

Agapi Grill & Bar på Ringvägen 57 i Stockholm erbjuder en autentisk och smakrik grekisk matupplevelse. Den varma atmosfären och inbjudande inredningen skapar en trevlig miljö för besökare. Maten imponerade med en explosion av genuina grekiska smaker och färska, högkvalitativa ingredienser. Servicen var utmärkt, med vänlig och kunnig personal som skapade en minnesvärd upplevelse. För den som vill upptäcka det bästa av grekisk mat i Stockholm är detta definitivt ett rekommenderat besök.

The Border Södermalm

Recension av The Border på Södermalm 2023-05-17 - En kulinarisk resa genom två världar

The Border imponerar med sin tydliga uppdelning av två världar - Amerika och Mexiko. På den ena sidan finner man det amerikanska kökets mäktighet med sina äkta hamburgare, medan den andra sidan lockar med autentiska mexikanska burritos som är värda att återvända till gång efter gång.

Matboden Södermalm

Kära Matboden Södermalm,

Tack för den fantastiska matupplevelsen vi fick uppleva på er restaurang. Charkplankan, Scampi pastan, oxfilén och fisken var alla utsökta och visade på er passion och omsorg för matlagning. Er varma och välkomnande atmosfär och omsorgsfulla service gjorde upplevelsen oförglömlig. Vi kommer definitivt att rekommendera er till våra vänner och bekanta.