Jumpyard i Nacka

Aktiviteter för familj

Jumpyard i Nacka

Jumpyard Nacka är det ultimata utflyktsmålet för hela familjen, där roliga äventyr och små utmaningar väntar! Perfekt för familjer med barn med överskottsenergi och en fantastisk möjlighet för vuxna att skapa minnen tillsammans med sin familj. Utbudet är brett och inkluderar en trampolinpark, en liten parkourbana, klätterväggar på olika nivåer, fotbollsplan, ninjabana, airhockey, linbana och avancerade studsmattor för de som vill lära sig nya trick och ta sig an kluriga utmaningar.

För den som är extra intresserad av att utveckla sina färdigheter finns möjligheten att delta i Jumpschool Trampolinkurs. Här kan familjemedlemmarna lära sig allt från volter till skruvar och ta sina trampolinfärdigheter till nästa nivå. Skyridern, linbanan, är en extra attraktion som ger en kittlande upplevelse, särskilt för de som är höjdrädda. Trots initial rädsla blir det en seger att sväva fram som en fågel in i mål!

Familjens recensent, en entusiastisk fem och ett halvt år gammal, utforskade glatt de olika aktiviteterna på Jumpyard. Linbanan och klätterväggen, för de lite äldre familjemedlemmarna, gick dock bort på grund av längd och läskighet. För att maximera familjens besök rekommenderas en vardagstur, vilket ger mer tid för hoppande och färre besökare.

Personalen på Jumpyard, särskilt Adam, förtjänar en eloge för sin fantastiska service. Inkännande, engagerade, hjärtliga och hjälpsamma – de skapar en positiv atmosfär för alla familjer som besöker. Efter att ha studsat och utmanat sig färdigt i trampolinparken och leklandet, fick familjens unge recensent frågan om vilken aktivitet som var roligast. Svaret var enkelt och ärligt: "ALLT var roligt!" Vi bestämmer oss enhälligt för att ge Jumpyard Nacka ett VÄLDIGT BRA betyg för den fantastiska familjeupplevelsen!

Hitta hit till Jumpyard Nacka

Forumvägen 14 (Buss till Nacka Forum från Slussen och sedan ligger det högst upp på plan 2 i gallerian Nacka Forum). 

nackaforum@jumpyard.se

Tel: 08-121 33 688 

OBS! Hänglås och oömma kläder kan vara bra att ta med!