La Famiglia Stockholm

Restaurangen har stängt för renovering

En italiensk restaurang och krog med Napolitansk Pizza

Fleminggatan nr 37

Tel 46737597569


La Famiglia Stockholm - En Smakrik Resa till Italien mitt i Stockholm

Recension av La Famiglia Pizzeria:

La Famiglia Stockholm på Fleminggatan nr 37 är en pärla för pizzälskare. Med ett utmärkt läge och en mysig atmosfär är detta ställe perfekt för en trevlig måltid med familj och vänner.

Vi besökte restaurangen för att prova deras berömda pizzor och blev inte besvikna. Pizzorna var otroligt goda med en perfekt balans mellan tunn och krispig botten samt välsmakande såser och färska ingredienser. De erbjöd ett brett utbud av toppings, från klassiska till mer unika kombinationer, vilket gjorde det enkelt att hitta något för alla smaker.

Utöver pizzorna beslutade vi oss för att testa några av deras pastarätter, och de visade sig vara lika fantastiska som pizzorna. Pastan var al dente kokt och såsen hade en rik smak som verkligen fick smaklökarna att dansa av glädje.

Servicen på La Famiglia var vänlig och professionell, och personalen var tillmötesgående och hjälpsam med våra frågor om menyn.

Vi kan inte låta bli att nämna inredningen som var mysig och avslappnad. Detta gjorde hela upplevelsen ännu trevligare och gav oss en känsla av att vara som en del av La Famiglia.

Sammanfattningsvis var vårt besök på La Famiglia Pizzeria enastående. De goda pizzorna och de smakrika pastarätterna gjorde oss mer än nöjda, och vi kände verkligen att vi hittat en pärla bland Stockholms restauranger. Vi rekommenderar starkt detta ställe till alla som söker en autentisk och smakfull italiensk matupplevelse. Vi kommer definitivt att återvända för att utforska mer av deras meny och njuta av den varma atmosfären igen.

Meny länkar

Kontakta La Famiglia Stockholm

En italiensk restaurang och krog med Napolitansk Pizza

Fleminggatan nr 37

Tel 46737597569


La Famiglia Stockholm meny på kvartersmenyguiden.se