Fotograf Simon Blomqvist

Kontakta Simon Blomqvist, grundaren av Guide To Stockholm, som är fotograf och har fotograferat merparten av bilderna på hemsidan.

Hej!

Säljare, mötesbokare, marknadsförare och fotograf.

Jag heter Simon Blomqvist och jag är stolt fotograf på GuideToStockholm.se. Att fånga ögonblick och skapa minnen genom min kamera är min stora passion. Som fotograf har jag specialiserat mig på matfotografi, porträtt, bröllop och reklambilder.

När det gäller matfotografi strävar jag alltid efter att få fram de läckraste detaljerna och de mest lockande färgerna i varje bild. Jag älskar att få maten att se så god ut att man nästan kan smaka den genom bildskärmen.

När jag fotograferar porträtt strävar jag efter att fånga personlighet och känslor i varje bild. Det är min ambition att skapa bilder som berättar en historia och förmedlar den unika karaktären hos varje individ.

Bröllop är en av mina favoritgenrer att fotografera. Att fånga de speciella ögonblicken och känslorna under en bröllopsceremoni är en ära för mig. Jag strävar efter att skapa bilder som speglar kärlek, glädje och romantik.

För reklambilder använder jag min kreativitet och tekniska expertis för att presentera produkter och tjänster på ett sätt som lockar och engagerar betraktaren. Jag arbetar noggrant med ljus, komposition och detaljer för att framhäva det bästa hos varje produkt.

Om du vill se exempel på mitt arbete, tveka inte att scrolla ner eller surfa runt på GuideToStockholm.se. Där hittar du ett brett utbud av bilder som jag har fotograferat. Jag hoppas att mina bilder kan inspirera och väcka intresse.

Tack för att du besöker vår hemsida och för att du delar min passion för fotografi!

Vänliga hälsningar,

Simon Blomqvist

Säljare, mötesbokare, marknadsförare och fotograf på GuideToStockholm.se

Kontakt sidan

Mat, belysning, komposition och redigering

Reklam: för tvålar, produkt fotografering, redigering, koncept, design. 

Bröllopsfotografering, fångar romantiska och minnesvärda ögonblick

Produktfotografering, fotografering av guldring

Som fotograf har jag utmanat mig själv genom att fotografera guld- och silverföremål, som en vacker guldring. Att fånga dessa ädelmetaller på bild kan vara svårt då de fungerar som speglar och reflekterar sin omgivning.

Genom att experimentera med olika tekniker har jag strävat efter att framhäva guldringen på ett tilltalande sätt. Genom att justera ljus, vinkel och komposition har jag framhävt dess skönhet och detaljer.

Det krävs precision och kreativitet för att hantera utmaningarna med reflektioner och speglingar när man fotograferar en guldring. Med min expertis har jag skapat bilder som lyfter fram guldringens skönhet.


Produktfotografering madlar

Modell och porträttfotografering, folk blir ofta överraskade av hur fina de blir på bild när jag får ta bilder på dem. 

Flygfotografering, jag har licens för att ta bilder från luften med drone

Blommig skönhet: Fotografering av vår vackra stad Stockholm den 24 maj 2023

En förbipasserade person tar bild på mig under fotografering, tack du okände! 

Fotografering av lokal och drinkar 

Simons mamma Inger Engelstoft i Järna, juli 2004