Duvel Café

Recension av Duvel Cafe av GuideToStockholm.se

Wow, vilken upplevelse! Vår senaste utflykt till Duvel Cafe var en kulinarisk resa som verkligen överraskade oss på GuideToStockholm.se. Bakom det blygsamma namnet "Duvel Cafe" döljer sig en fin restaurang och cocktailbar som är en pärla i hjärtat av Stockholm city.

Vi började vår gastronomiska äventyr med förrätterna, och redan där blev vi imponerade av den omsorgsfulla förberedelsen av råvarorna. Smakerna var harmoniska och presenterades på ett konstnärligt sätt. Det var tydligt att Duvel Cafe sätter stor vikt vid att lyfta fram det svenska och europeiska köket, och det märktes verkligen i varje tugga.

Huvudrätterna var inget mindre än en symfoni av smaker. Vi njöt av rätter som verkligen hyllade säsongens bästa råvaror. Varje tugga var en explosion av smak, och vi kunde känna hur kockarnas passion för matlagning verkligen sken igenom i varje tallrik.

Efterrätterna var en ren glädje. De var inte bara vackert presenterade, utan smakade också himmelskt. Vi hade svårt att välja mellan de olika alternativen på dessertmenyn, men oavsett vad vi valde blev vi inte besvikna.

Cocktailbaren på Duvel Cafe är en riktig pärla för alla cocktailentusiaster. De egenskapade drinkarna var kreativa och välbalanserade. Att sitta i cocktailbaren och njuta av en av deras signaturdrinkar var verkligen en höjdpunkt på vår kväll.

Sammanfattningsvis är Duvel Cafe inte bara en plats att äta, det är en gastronomisk upplevelse som bör upplevas av alla som besöker Stockholm. Den avslappnade och vänliga atmosfären i kombination med den enastående maten och dryckerna gör detta till en destination som vi definitivt kommer att återvända till. Tack Duvel Cafe för att ni har överträffat våra förväntningar!

Vi kan varmt rekommendera Duvel Cafe till alla som letar efter en kulinarisk resa i Stockholm city. Varmt välkomna till en smakupplevelse utöver det vanliga!

Hitta till Duvel Café

Adress: Duvel Café Vasagatan 50 Stockholm

Kontakt: Telefon: +46 (0) 8-23 48 20 E-post: info@duvelcafe.com

Öppettider: Måndag: 11:00–23:00 Tisdag: 11:00–24:00 Onsdag: 11:00–24:00 Torsdag: 11:00–24:00 Fredag: 11:00–01:00 Lördag: 13:00–01:00 Söndag: Stängt