Glupsk

Glupsk, Hantverkargatan 8, Stockholm

Recension av Glupsk

Glupsk, beläget på Hantverkargatan 8 i Stockholm, är inte bara en restaurang utan en kärleksfull hyllning till den svenska västkustens rika skaldjursarv. Med rötterna i det lilla samhället Ellös på Orust, tar Glupsk sina gäster med på en kulinarisk resa genom havets läckerheter.


Det första som slår en när man kliver in på Glupsk är atmosfären av äkthet och passion. Man kan nästan känna doften av hav och saltvatten när man kliver in genom dörren. Restaurangen bjuder på enkelhet och värme, med sina rustika trädetaljer och avslappnade atmosfär.


Menyn på Glupsk är lika enkel som den är lockande. Med fokus på färska skaldjur från den västsvenska kusten erbjuder de en uppsjö av läckerheter som tillfredsställer även den mest kräsna gourmanden. För den som är sugen på något annat än skaldjur finns också ett urval av andra rätter, inklusive den hyllade vita pizzan som vi själva hade förmånen att smaka på.


Och vad kan man säga om den vita pizzan? Den var helt fantastiskt! Med perfekt krispig botten och generöst toppad med smakrika ingredienser var det en smakupplevelse utöver det vanliga. Varje tugga var en symfoni av smaker och man kunde verkligen känna omsorgen och kärleken som lagts ner i varje ingrediens.


Men det är inte bara maten som imponerar på Glupsk. Den vänliga och kunniga personalen gör verkligen sitt bästa för att göra din upplevelse minnesvärd. Deras passion för mat och service skiner verkligen igenom och bidrar till den varma och välkomnande atmosfären.


Sammanfattningsvis är Glupsk en pärla bland Stockholms restauranger. Med sin fokus på färska skaldjur och genuina atmosfär är det en plats där man kan njuta av en riktig smakupplevelse samtidigt som man får en inblick i den svenska västkustens rika matkultur. Vi kommer definitivt att återvända till Glupsk, och vi rekommenderar starkt alla matälskare att göra detsamma.

Kära Oliva,


Vi ville bara ta en stund för att uttrycka vår djupa tacksamhet för den otroliga service och upplevelse som du gav oss på restaurangen. Din dedikation till att göra vår måltid minnesvärd gick verkligen över förväntningarna, och vi är så tacksamma för allt du gjorde för oss.


Din vänlighet och professionalism gjorde verkligen hela upplevelsen ännu mer speciell. Från det ögonblick vi kom in till det ögonblick vi lämnade, kände vi oss välkomna och omhändertagna på ett sätt som verkligen gjorde vår kväll oförglömlig.


Vi uppskattar verkligen den passion och engagemang du visade för ditt arbete och för att se till att varje detalj var perfekt. Det är människor som dig som verkligen gör skillnad och skapar minnesvärda stunder för dina gäster.


Tack än en gång för att du gjorde vår tid på restaurangen så speciell. Vi ser fram emot att återvända och få möjlighet att njuta av din fantastiska service igen i framtiden.


Med vänliga hälsningar, Simon och Glenn.