Holly Bush Södermalm

Holly Bush Bar & Restaurant på Södermalm: En aptitretande upplevelse för matälskare och fotbollsfans

Guide to Stockholms besök på Holly Bush Bar & Restaurant på Södermalm var en trevlig upplevelse där vi fick prova några av deras signaturrätter. Vi beställde deras dubbelburgare som var generöst tillredd med sås, vilket gav den en saftig och smakfull karaktär. Till burgaren beställde vi även vitlöksbröd med aioli, vilket var en härlig kombination av smaker.

Vi valde också att prova deras gratinerade getost med rödbetor, honung och färska kryddor. Denna rätt var en spännande mix av söta och salta smaker, och den gratinerade getosten var krämig och välbalanserad. Serveringen med rödbetor, honung och färska kryddor tillförde en trevlig kontrast till ostens krämighet.

En annan aptitretande rätt vi njöt av var Hollys rimmade lax. Laxen var välmarinerad och hade en trevlig saltighet. Den var perfekt tillagad och smälte i munnen. Det var definitivt en höjdpunkt på menyn.

Till dessert beställde vi friterad camembert och vaniljglass med chokladsås. Den friterade camemberten var en intressant twist på en klassisk ost, och den smälte vackert inuti den krispiga ytan. Vaniljglassen med chokladsås var en ljuvlig avslutning på måltiden och tillfredsställde våra sötsug.

Sammanfattningsvis var maten på Holly Bush Bar & Restaurant på Södermalm bra och hade några intressanta smakkombinationer. Vi uppskattade särskilt deras dubbelburgare, vitlöksbrödet med aioli, gratinerade getosten, samt den friterade camemberten. Det är definitivt en plats där man kan gå för att äta gott, ta en öl och njuta av en avslappnad atmosfär medan man tittar på fotboll.

Holly Bush

Adress:

Götgatan 82

118 62 Stockholm

Telefon:

0723058578


E-post:

hollybushsodermalm@gmail.com