Dirty Coco


Recension av Dirty Coco i Stockholm

Vi var nyligen två personer som hade nöjet att besöka Dirty Coco i Stockholm och vi måste säga att det var en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Från den första tuggan till den sista slurken av vår jordgubbs milkshake var varje smak en ren fröjd för våra smaklökar.


Vi började vår smakresa med Addict to Benedict Toast, och låt oss säga att det var en perfekt start på vår måltid. Den krämiga avokadon tillsammans med de perfekt pocherade äggen och hollandaisesåsen på den krispiga toasten skapade en harmoni av smaker som verkligen gjorde en imponerande inledning.


Därefter följde Melt My Chicken Grilled Brioche, en saftig och smakrik grillad macka som verkligen levde upp till sitt namn. Den möra kycklingen, inbäddad i en len mayo-sås och smältande ost, serverades i ett perfekt grillat brioche-bröd som tog smaklökarna på en resa till matens himmel.


Nästa rätt, When Chick Met Peanuts Bowl, var en explosion av färska och livliga smaker. Den kombinationen av grönsaker, kyckling, mango, jordnötter och risnudlar tillsammans med den hemlagade jordnötsdressingen var en perfekt balans mellan sött och salt, med en knaprig textur som kompletterade varje tugga.


Därefter kom den klassiska våfflan och Lyx Crêpen, två desserter som verkligen tog smaken till en ny nivå. Den fluffiga belgiska våfflan överflödande med färsk jordgubbsmarmelad och bärkomposit, toppad med luftig vispad grädde och saftiga jordgubbar, var en söt symfoni av smaker. Och Lyx Crêpen, med sin perfekt tunna konsistens och färska jordgubbar, badad i den unika mjölkchoklad- och vaniljglassen, var en ren njutning för alla chokladälskare därute.


Vi avslutade vår måltid med en läcker fruktsallad och en uppfriskande jordgubbs milkshake som satte pricken över i:et på vår redan fantastiska måltid. Med dess fräscha frukter och lena choklad, tillsammans med den krämiga konsistensen från den vispade grädden, var det en perfekt avslutning på vår smakresa på Dirty Coco.


Sammanfattningsvis kan vi säga att Dirty Coco inte bara levererade fantastisk mat, utan också en underbar atmosfär och enastående service. Vi ser redan fram emot vårt nästa besök för att utforska ännu mer av deras läckra meny. Om du befinner dig i Stockholm och är ute efter en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga, kan vi varmt rekommendera Dirty Coco. Du kommer inte att bli besviken!

Kära personal på Dirty Coco,

Vi vill ta detta tillfälle att uttrycka vår djupa tacksamhet för den underbara upplevelsen vi hade under vårt besök hos er. Er vänlighet och professionalism gjorde verkligen hela vår måltid till något speciellt.

Från det ögonblick vi steg in genom era dörrar till den stund vi lämnade, kände vi oss så välkomna och omhändertagna. Er uppmärksamhet på detaljer och er förmåga att skapa en varm och inbjudande atmosfär gjorde vår tid hos er minnesvärd.

Vi uppskattar verkligen ert hängivna arbete och er passion för att erbjuda en förstklassig matupplevelse. Er vänliga och uppmärksamma service gjorde verkligen hela skillnaden för oss.

Tack så mycket för att ni gjorde vår dag så speciell. Vi ser fram emot att återvända till Dirty Coco för fler utsökta rätter och en fortsatt fantastisk service.

Med vänliga hälsningar,

Simon och Glenn.