Beyond Smak Restaurant & Bar

Bästa indiska tapasen

Upptäck Indiska Smaker med Enastående Tapas och Kreativa Cocktails på Beyond Smak Restaurant & Bar i Stockholm!

Recension av Beyond Smak Restaurant & Bar

Idag hade vi på Guide to Stockholm nöjet att besöka Beyond Smak Restaurant & Bar, och vi blev inte besvikna! Restaurangen levererar en fantastisk matupplevelse med riktigt god mat och spännande drinkar. 

Beyond Smak erbjuder en unik dining-upplevelse som kombinerar indiska smaker med konceptet av tapas och kreativa cocktails. Restaurangen är belägen på Folkungagatan 81 i Stockholm, och personalen var vänlig och välkomnande under hela vårt besök.

Vi började med att prova deras tapas-rätter, och de var alla enastående. Gobhi, en panerad blomkål med indiska kryddor och sweet chili aioli, var särskilt läcker. Samosa Chaat och Spinach var också höjdpunkter som verkligen fick våra smaklökar att dansa av glädje.

Därefter fick vi möjlighet att testa några av deras huvudrätter. Dal Beyond Smak, gjord av linser, var otroligt len och smakrik. Paneer-ost rätterna, såsom Palak Paneer, var likaså välsmakande och full av smak. Kycklingrätterna, särskilt Murg Tikka Makhani imponerade oss verkligen med sin kryddstarka och saftiga smak.

Vi måste också nämna deras breda utbud av drycker. Deras mocktails var uppfriskande och fyllda med intressanta smakkombinationer. Vi provade Beyond Smak Lemonade och Pear Twist, båda var fantastiska. För öldrickare har de ett urval av öl och kolsyrade drycker att välja mellan.

Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera ett besök på Beyond Smak Restaurant & Bar. Deras matupplevelse är verkligen utöver det vanliga. Det är en plats där du kan njuta av smakerna från Indien i form av små tapasrätter, och deras kreativa cocktailmeny kompletterar maten på ett utmärkt sätt. Personalen var vänlig och kunnig, och restaurangens atmosfär var trevlig och inbjudande.

Beyond Smak är definitivt en restaurang som vi kommer att återvända till och rekommendera till våra läsare. Om du vill utforska spännande indiska smaker och njuta av en annorlunda matupplevelse, är detta platsen för dig.

Beyond Smak Restaurant & Bar

Folkungagatan 81, Stockholm

08 641 89 28

order@beyondsmak.se

Om Beyond Smak Restaurant & Bar

Vi erbjuder en unik matupplevelse som kombinerar smakerna av Indien med konceptet av tapas och kreativa cocktails. Vår meny inkluderar ett varierat utbud av små rätter, eller tapas, som är inspirerade av den traditionella indiska matkulturen.