Lulu Södermalm

Adress: Bondegatan 97 B, 116 44 Stockholm

Telefon: 08-13 07 00

En Fantastisk Matupplevelse på Lulu Södermalm!

Läs mer här...

Vi hade nyligen nöjet att besöka Lulu Södermalm och vi måste säga att det var en fantastisk matupplevelse från början till slut. Atmosfären var trevlig och inbjudande, och personalen var otroligt vänlig och uppmärksam.

Maten var enastående. Vi provade deras sushi och det var helt enkelt läckert, med färska och välgjorda rullar som verkligen smälte i munnen. Men det var inte bara sushi som imponerade; deras tacos var också en höjdare, med en perfekt balans mellan smaker och fräschör. Och såsarna! Vi kan inte nog betona hur läckra och passande de var till maten.

Men det som verkligen gjorde besöket minnesvärt var den enastående servicen från personalen. De var så vänliga, professionella och tillmötesgående, och gjorde verkligen allt för att se till att vi hade en trevlig upplevelse.

Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera Lulu Södermalm till alla som söker en fantastisk matupplevelse. Tack till personalen för den fantastiska servicen och till alla på Lulu för att ha skapat en sådan underbar restaurang!