Humlehof

En Smakfull Upplevelse på Restaurang Humlehof på Södermalm

Vid Folkungagatan 128 på Södermalm hittar du Humlehof, en charmig kvarterskrog med en härlig Tysk ölhallskänsla. Med ett ölsortiment som inkluderar egenimporterad tjeckisk och tysk öl samt en meny som bjuder på smaker från mellaneuropeiska och svenska kök, är Humlehof en plats där alla är välkomna.

Mat för Alla Smaker

På Humlehofs mångsidiga meny hittar du en balans mellan tyska, centraleuropeiska och svenska rätter. Köket har genom åren utvecklat och perfektionerat välbeprövade favoriter gjorda av högkvalitativa råvaror. Här serveras rejäla klassiska rätter som Schnitzel, Tafelspitzl och Gulashsoppa. Läs mer...

För De Små Även...

Humlehof tar även hänsyn till de små gästerna med barnportioner av hemlagade köttbullar och schnitzel, komplett med potatismos, gräddsås, lingon och råstekt potatis.


Försmaker och Smårätter

Inled din måltid med aptitretande försmaker och smårätter såsom vitlöksbröd med aioli, vitlöksmarinerade oliver, eller varför inte prova deras toast Skagen med handskalade räkor och löjrom.


Huvudrätter som Imponerar

Huvudrätterna på Humlehof spänner över ett brett spektrum. Från klassiska hemlagade köttbullar och Humlans fiskgryta med handskalade räkor till gösfilé med scampi och torskrygg med skirat smör och handskalade räkor – det finns något för alla smaker.


En Söt Avslutning

Avsluta din måltid med en sötsak från Humlehofs dessertmeny. Kola- och chokladtryffelpaj, hembakad Apfelstrudel med vaniljglass eller en enkel godbit till kaffet – valet är ditt.


Öppettider och Kontakt

Humlehof har generösa öppettider från söndag till lördag. Notera att de har semesterstängt från 16/7 till och med 2/8, men bokningar kan göras från och med 3/8. Du kan kontakta dem på telefon 08-641 03 02 eller via e-post på humlehof@gmail.com.


Upptäck en smakfull och trevlig atmosfär på Humlehof, där den tyska gästfriheten kombineras med en lockande meny och ett brett utbud av drycker. Följ dem på sociala medier för de senaste uppdateringarna och tips om dagens lunchmeny.